Hürkerim Küçükusta Kimdir? Biyografisi duzcehurhaber.com 'da

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.12.2020 - 23:18, Güncelleme: 08.12.2020 - 23:19
 

Hürkerim Küçükusta Kimdir? Biyografisi duzcehurhaber.com 'da

Hürgrup: Yıllardır Devam Eden Güvenli Hizmetin Hikayesi.2013 yılından bu yana piyasayı en iyi şekilde değerlendirerek, bünyesine farklı hizmet dallarında profesyonelce devam etmektedir.
Hürkerim Küçükusta Kimdir Doğum Yeri:Düzce Doğum Tarihi:15 Ağustos 1987 Boy: 1,70 m Eğitim:Lise Medeni Durumu:Bekar Hürgrup: Yıllardır Devam Eden Güvenli Hizmetin Hikayesi; duzcehurhabar.com 'da  1987 yılında Düzce’de dünyaya gözlerini açan kurucumuz Hürkerim Küçükusta çocuk yaşlardan itibaren girişimci fikirleriyle 2005 yılında ilk aile şirketini kurmuştur. Hayata geçirdiği her başarılı projede tecrübesine yeni değerler ekleyerek hedeflediği  kurucumuz 2013 yılında Hürgrup ile devam eden sektör serüvenine yeni kategorilerde eklediği iştiraklerle haber ve otomotiv alanlarında profesyonelce devam etmektedir.   Hizmet verdiği her alanda başarıya odaklı projeler gerçekleştirerek ülkemizin önemli grup şirketlerinden biri olmayı hedefleyen markamıza liderliğiyle yön veren Hürkerim Küçükusta gerçekleştirdiği yatırımlarla hem Düzce şehrimizin ekonomisine önem sağlamıştır. Uyguladığı stratejilerle grup markalarımızın her iştirakinde başarılı girişimlere imza atan Hürkerim Küçükusta son olarak Lion'SS CAR markasında hedeflediği grup şirket ideallerine doğru ilerlemesini sürdürmektedir.    https://hurkerimkucukusta.com Saygılarımızla
Hürgrup: Yıllardır Devam Eden Güvenli Hizmetin Hikayesi.2013 yılından bu yana piyasayı en iyi şekilde değerlendirerek, bünyesine farklı hizmet dallarında profesyonelce devam etmektedir.

Hürkerim Küçükusta Kimdir
Doğum Yeri:Düzce
Doğum Tarihi:15 Ağustos 1987
Boy: 1,70 m
Eğitim:Lise
Medeni Durumu:Bekar

Hürgrup: Yıllardır Devam Eden Güvenli Hizmetin Hikayesi; duzcehurhabar.com 'da 

1987 yılında Düzce’de dünyaya gözlerini açan kurucumuz Hürkerim Küçükusta çocuk yaşlardan itibaren girişimci fikirleriyle 2005 yılında ilk aile şirketini kurmuştur. Hayata geçirdiği her başarılı projede tecrübesine yeni değerler ekleyerek hedeflediği  kurucumuz 2013 yılında Hürgrup ile devam eden sektör serüvenine yeni kategorilerde eklediği iştiraklerle haber ve otomotiv alanlarında profesyonelce devam etmektedir.
 
Hizmet verdiği her alanda başarıya odaklı projeler gerçekleştirerek ülkemizin önemli grup şirketlerinden biri olmayı hedefleyen markamıza liderliğiyle yön veren Hürkerim Küçükusta gerçekleştirdiği yatırımlarla hem Düzce şehrimizin ekonomisine önem sağlamıştır. Uyguladığı stratejilerle grup markalarımızın her iştirakinde başarılı girişimlere imza atan Hürkerim Küçükusta son olarak Lion'SS CAR markasında hedeflediği grup şirket ideallerine doğru ilerlemesini sürdürmektedir. 
 

https://hurkerimkucukusta.com
Saygılarımızla

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.