Hülya Yiğitalp teselliyi diğer oğlunda buldu: 'Dışarı çıkmanın zamanı geldi' dedi

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 11.03.2024 - 09:39, Güncelleme: 11.03.2024 - 09:39
 

Hülya Yiğitalp teselliyi diğer oğlunda buldu: 'Dışarı çıkmanın zamanı geldi' dedi

Oğlu Yiğit Tokbey'i bir motosiklet kazasında kaybeden Hülya Yiğitalp'ten yeni paylaşım geldi. Şimdi de diğer oğlu Fırat Tokbey ile kamera karşısına geçen Hülya Yiğitalp'in paylaşımı büyük ilgi gördü.
Teknoloji şirketi SpaceX'te kıdemli fırlatma mühendisi olarak çalışan Yiğit Tokbey, Kaliforniya eyaletinde 19 Ocak'ta motosiklet kullanırken trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Sanatçı Hülya Yiğitalp'in oğlu olan Yiğit Tokbey'in cenazesi, işlemlerinin ardından hava yoluyla Adana'ya gönderildi. Tokbey için merkez Çukurova ilçesindeki Kabasakal Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene katılanlar, baba Rifat Tokbey, anne Hülya Yiğitalp ve kardeşleri Fırat ile Asya Tokbey'e başsağlığı diledi. Kılınan cenaze namazının ardından Tokbet'in cenazesi, buradaki aile mezarlığında toprağa verildi. Büyük bir acı yaşayan anne Yiğitalp, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Bu kez objektif karşısında diğer oğlu Fırat Tokbey ile geçen Hülya Yiğitalp, yayımladığı fotoğrafa şu notu düştü; "Canım Fırat'ım, bana bugün dedi ki, 'Anne, dışarı çıkmanın zamanı geldi, hadi...' Peki dedim. Fotoğraf flu biraz, idare edin, ben çektim."
Oğlu Yiğit Tokbey'i bir motosiklet kazasında kaybeden Hülya Yiğitalp'ten yeni paylaşım geldi. Şimdi de diğer oğlu Fırat Tokbey ile kamera karşısına geçen Hülya Yiğitalp'in paylaşımı büyük ilgi gördü.

Teknoloji şirketi SpaceX'te kıdemli fırlatma mühendisi olarak çalışan Yiğit Tokbey, Kaliforniya eyaletinde 19 Ocak'ta motosiklet kullanırken trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Sanatçı Hülya Yiğitalp'in oğlu olan Yiğit Tokbey'in cenazesi, işlemlerinin ardından hava yoluyla Adana'ya gönderildi.


Tokbey için merkez Çukurova ilçesindeki Kabasakal Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene katılanlar, baba Rifat Tokbey, anne Hülya Yiğitalp ve kardeşleri Fırat ile Asya Tokbey'e başsağlığı diledi. Kılınan cenaze namazının ardından Tokbet'in cenazesi, buradaki aile mezarlığında toprağa verildi.


Büyük bir acı yaşayan anne Yiğitalp, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Bu kez objektif karşısında diğer oğlu Fırat Tokbey ile geçen Hülya Yiğitalp, yayımladığı fotoğrafa şu notu düştü; "Canım Fırat'ım, bana bugün dedi ki, 'Anne, dışarı çıkmanın zamanı geldi, hadi...' Peki dedim. Fotoğraf flu biraz, idare edin, ben çektim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.