Hülya Koçyiğit gençliğinden hiç bilinmeyen fotoğrafını paylaştı, takipçileri hayran kaldı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.11.2023 - 18:19, Güncelleme: 09.11.2023 - 18:19
 

Hülya Koçyiğit gençliğinden hiç bilinmeyen fotoğrafını paylaştı, takipçileri hayran kaldı

Hülya Koçyiğit gençliği döneminden bir fotoğraf karesini paylaştı. Hülya Koçyiğit'in hiç bilinmeyen o gençlik fotoğrafı, sosyal medyada büyük beğeni topladı.
Hülya Koçyiğit sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden. Sinemada pek çok filmde farklı karakterlerde performans sergileyen Hülya Koçyiğit, 1972 yılında Serdar Gökhan ile başrolünü paylaştığı Gökçeçiçek filminin setinden bir fotoğraf paylaştı. Usta sanatçı Gökçeçiçek filmi için bir de şu ifadeleri kullandı: "Yıl 1972, Gökçeiçek setinden. Sinemamızın usta yönetmenlerinden Ömer Lütfi Akad başta olmak üzere filmin tüm emekçilerini minnetle anıyorum." İşte Hülya Koçyiğit'in paylaştığı o fotoğraf! Gökçeçiçek filmi 1972 yılında Lütfi Ömer Akad tarafından yönetilmiş bir filmdi. Erol Keskin'in eseri olan filmin konusu şöyleydi: Birbirlerini seven Gökçeçiçek ve Selman Ali, Alakuşlar ve Artukbeyler arasında çıkan bir sorun nedeniyle ayrılmak zorunda kalırlar. Sorunun çözülebilmesi için de Gökçeçiçek'in, Artukoğlu Ahmed'le evlenmesi gerekir. Selman Ali de bu karara karşı çıkamaz. Bu sırada meydana gelen bir deprem, tüm işlerin karışmasına neden olur.
Hülya Koçyiğit gençliği döneminden bir fotoğraf karesini paylaştı. Hülya Koçyiğit'in hiç bilinmeyen o gençlik fotoğrafı, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Hülya Koçyiğit sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden. Sinemada pek çok filmde farklı karakterlerde performans sergileyen Hülya Koçyiğit, 1972 yılında Serdar Gökhan ile başrolünü paylaştığı Gökçeçiçek filminin setinden bir fotoğraf paylaştı. Usta sanatçı Gökçeçiçek filmi için bir de şu ifadeleri kullandı: "Yıl 1972, Gökçeiçek setinden. Sinemamızın usta yönetmenlerinden Ömer Lütfi Akad başta olmak üzere filmin tüm emekçilerini minnetle anıyorum."

İşte Hülya Koçyiğit'in paylaştığı o fotoğraf!


Gökçeçiçek filmi 1972 yılında Lütfi Ömer Akad tarafından yönetilmiş bir filmdi. Erol Keskin'in eseri olan filmin konusu şöyleydi:

Birbirlerini seven Gökçeçiçek ve Selman Ali, Alakuşlar ve Artukbeyler arasında çıkan bir sorun nedeniyle ayrılmak zorunda kalırlar. Sorunun çözülebilmesi için de Gökçeçiçek'in, Artukoğlu Ahmed'le evlenmesi gerekir. Selman Ali de bu karara karşı çıkamaz. Bu sırada meydana gelen bir deprem, tüm işlerin karışmasına neden olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.