Hep birlikte kampüsü temizlediler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2022 - 15:33, Güncelleme: 26.03.2022 - 15:33
 

Hep birlikte kampüsü temizlediler

Hep birlikte kampüsü temizlediler
Sosyal sorumluluk, temiz bir gelecek, sağlıklı çevre ve doğa alanında farkındalık oluşturmak amacıyla Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayata geçirilen “Temiz Kampüs Temiz Düzce” etkinliği, çevre duyarlılığını artırmak için aynı titizlikle devam ediyor. Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile İlahiyat Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Temiz Kampüs Temiz Düzce” etkinliğinde; Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Tuğba Seda Çolak ve Dr. Aslıhan Kuyumcu Vardar, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler yer aldı. Çevre temizliği ve doğaya saygı anlamında sosyal sorumluluk projeleri içerisinde önemli bir yer tutan “Temiz Kampüs Temiz Düzce” etkinliği her ay devam ediyor. Sürdürülebilir sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için doğanın ve çevrenin önemini her fırsatta dile getiren Düzce Üniversitesi, düzenlediği sosyal sorumluluk projeleriyle de uygulamanın ülkemizin her bölgesine yayılarak, kalıcı hale gelmesini hedefliyor.
Hep birlikte kampüsü temizlediler

Sosyal sorumluluk, temiz bir gelecek, sağlıklı çevre ve doğa alanında farkındalık oluşturmak amacıyla Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayata geçirilen “Temiz Kampüs Temiz Düzce” etkinliği, çevre duyarlılığını artırmak için aynı titizlikle devam ediyor.

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile İlahiyat Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Temiz Kampüs Temiz Düzce” etkinliğinde; Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Tuğba Seda Çolak ve Dr. Aslıhan Kuyumcu Vardar, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler yer aldı.

Çevre temizliği ve doğaya saygı anlamında sosyal sorumluluk projeleri içerisinde önemli bir yer tutan “Temiz Kampüs Temiz Düzce” etkinliği her ay devam ediyor. Sürdürülebilir sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için doğanın ve çevrenin önemini her fırsatta dile getiren Düzce Üniversitesi, düzenlediği sosyal sorumluluk projeleriyle de uygulamanın ülkemizin her bölgesine yayılarak, kalıcı hale gelmesini hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.