Hayvanlar ormanları temizlerken Anıtpark rezalete büründü

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.08.2023 - 10:22, Güncelleme: 09.08.2023 - 10:26
 

Hayvanlar ormanları temizlerken Anıtpark rezalete büründü

Dünya Düzce Günleri yapılan farklı etkinliklerle 8 gün sonra sona erdi. Etkinliklere ev sahipliği yapan Anıtpark Meydanı, konserler sonrası ortaya çıkan görüntü ise bu kadar da olmaz dedirtti. Anıtpark Meydanında konserler sonrasında yaşanan pislik Rusya’nın bombaladığı Ukrayna’da bile yok dedirtecek cinstendi.
Düzce 8 gün boyunca hem etkinliklerle hem de konserlerle  Dünya Düzceliler Günlerini doyasıya yaşadı. Çeşitli eleştirilere rağmen 8 gün boyunca Düzceliler, eğlenceye, etkinliklere doydu. Ancak 8 gün boyunca gece konserler sonrası Anıtpark Meydanında yaşanan rezillik pes dedirtti. Hayvanlar yaşadıkları ormanları pisletmeden doğal haliyle korurken etkinlik ve konserlere ev sahipliği yapan Anıtpark Meydanının içler acısı hali ne kadar da temiz bir toplum olduğumuzu gözler önüne serdi. Pislikten geçilmeyen Anıtpark meydanı Düzce Belediyesi’ne ait Temizlik İşleri ekipleri tarafından ertesi güne hazırlanırken, ekipler yerlerde dökülen, saçılan yiyecek ve içecekleri ise temizlemek ve şehrin ortasındaki Anıtpark meydanını ertesi güne hazırlamak için sabahlara kadar çalışmak zorunda kaldı. Temizlik İmandandı hani Kültürlü toplumlarda şehrin ortak kullanım alanları temiz tutmak ve temiz bırakmak için insanlar yoğun çaba harcarken imandan gelen Temizliğin Düzce’nin merkezinde bulunan Anıtpark’ın konserleri ve etkinlikleri izlemeye gelenler tarafından pis bırakılması ise “Hani Temizlik İmandandı” sorusunu akıllara getirdi. Konser bahane rezalet şahane Diğer taraftan konserleri izlemeye gelenlerin etrafa rast gele attığı yiyecek içecek ambalajları, içeceklerin yerlere saçılması ise Anıtpark Meydanını görenlerin içini sızlattı. Özellikle konserlere gelen gençlerin “Temizlik ekipleri sabaha kadar temizlesin” sözleri ise vicdanları bir kere daha yaralarken Anne, babaların, okullarda öğretmenlerin, camilerde imamların verdiği temizlik eğitimlerinin seviyesini de gözler önüne serdi. 
Dünya Düzce Günleri yapılan farklı etkinliklerle 8 gün sonra sona erdi. Etkinliklere ev sahipliği yapan Anıtpark Meydanı, konserler sonrası ortaya çıkan görüntü ise bu kadar da olmaz dedirtti. Anıtpark Meydanında konserler sonrasında yaşanan pislik Rusya’nın bombaladığı Ukrayna’da bile yok dedirtecek cinstendi.

Düzce 8 gün boyunca hem etkinliklerle hem de konserlerle  Dünya Düzceliler Günlerini doyasıya yaşadı. Çeşitli eleştirilere rağmen 8 gün boyunca Düzceliler, eğlenceye, etkinliklere doydu. Ancak 8 gün boyunca gece konserler sonrası Anıtpark Meydanında yaşanan rezillik pes dedirtti. Hayvanlar yaşadıkları ormanları pisletmeden doğal haliyle korurken etkinlik ve konserlere ev sahipliği yapan Anıtpark Meydanının içler acısı hali ne kadar da temiz bir toplum olduğumuzu gözler önüne serdi. Pislikten geçilmeyen Anıtpark meydanı Düzce Belediyesi’ne ait Temizlik İşleri ekipleri tarafından ertesi güne hazırlanırken, ekipler yerlerde dökülen, saçılan yiyecek ve içecekleri ise temizlemek ve şehrin ortasındaki Anıtpark meydanını ertesi güne hazırlamak için sabahlara kadar çalışmak zorunda kaldı.

Temizlik İmandandı hani

Kültürlü toplumlarda şehrin ortak kullanım alanları temiz tutmak ve temiz bırakmak için insanlar yoğun çaba harcarken imandan gelen Temizliğin Düzce’nin merkezinde bulunan Anıtpark’ın konserleri ve etkinlikleri izlemeye gelenler tarafından pis bırakılması ise “Hani Temizlik İmandandı” sorusunu akıllara getirdi.

Konser bahane rezalet şahane

Diğer taraftan konserleri izlemeye gelenlerin etrafa rast gele attığı yiyecek içecek ambalajları, içeceklerin yerlere saçılması ise Anıtpark Meydanını görenlerin içini sızlattı. Özellikle konserlere gelen gençlerin “Temizlik ekipleri sabaha kadar temizlesin” sözleri ise vicdanları bir kere daha yaralarken Anne, babaların, okullarda öğretmenlerin, camilerde imamların verdiği temizlik eğitimlerinin seviyesini de gözler önüne serdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.