HASTALIKLI KÖPEK ALARMI

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.01.2024 - 16:21, Güncelleme: 02.01.2024 - 16:30
 

HASTALIKLI KÖPEK ALARMI

Şehir merkezindeki hasta köpekler endişeye neden oluyor.
İnsanların yoğun şekilde bulunduğu bölgelerdeki köpekler, vatandaşları endişelendiriyor. Sözde hayvan severlerin ve Düzce belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hasta canlılar ile ilgili olarak neden harekete geçmediği ise büyük merak uyandırıyor.       Düzce şehir merkezinde insanların yoğun olarak bulunduğu bölgelerdeki hasta köpekler nedeniyle vatandaşlar endişeleniyor. Özellikle Gaziantep Caddesi'nde ve Spor Sokağın girişinde gözleri ve burnu kanlı bir şekilde oturan hasta köpekler, vatandaşları tedirgin ediyor.     Burnunda ve gözünde yaralar bulunan bu köpekler, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından neden tedavi edilmediği merak konusu olurken çay ocaklarının yanında halkın içinde dolaşmaları, hastalık yayma riskini arttırıyor. Özellikle gözleri ve burnu kanlı olan köpek, Veteriner İşleri Müdürlüğü veterinerlerinin görevlerini de sorgulatıyor. Bu özürlü ve hasta köpeklerin toplanması, tedavi edilmesi ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanması için belediye ve hayvan severlerin acil bir şekilde harekete geçmeleri gerekiyor.  Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ve sokak hayvanlarıyla ilgili konularda ortalığı ayağa kaldıran sözde hayvan severlerin insanların arasında dolaşan hasta bu canlılara neden yardım etmedikleri, tedavilerini gerçekleştirmedikleri ise merak konusu oldu.  
Şehir merkezindeki hasta köpekler endişeye neden oluyor.
İnsanların yoğun şekilde bulunduğu bölgelerdeki köpekler, vatandaşları endişelendiriyor. Sözde hayvan severlerin ve Düzce belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hasta canlılar ile ilgili olarak neden harekete geçmediği ise büyük merak uyandırıyor.  
 
 
Düzce şehir merkezinde insanların yoğun olarak bulunduğu bölgelerdeki hasta köpekler nedeniyle vatandaşlar endişeleniyor. Özellikle Gaziantep Caddesi'nde ve Spor Sokağın girişinde gözleri ve burnu kanlı bir şekilde oturan hasta köpekler, vatandaşları tedirgin ediyor.
 
 
Burnunda ve gözünde yaralar bulunan bu köpekler, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından neden tedavi edilmediği merak konusu olurken çay ocaklarının yanında halkın içinde dolaşmaları, hastalık yayma riskini arttırıyor. Özellikle gözleri ve burnu kanlı olan köpek, Veteriner İşleri Müdürlüğü veterinerlerinin görevlerini de sorgulatıyor. Bu özürlü ve hasta köpeklerin toplanması, tedavi edilmesi ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanması için belediye ve hayvan severlerin acil bir şekilde harekete geçmeleri gerekiyor. 
Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ve sokak hayvanlarıyla ilgili konularda ortalığı ayağa kaldıran sözde hayvan severlerin insanların arasında dolaşan hasta bu canlılara neden yardım etmedikleri, tedavilerini gerçekleştirmedikleri ise merak konusu oldu.
 
Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.