Halkın vekili olmak böyle bir şey

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 27.05.2024 - 16:39, Güncelleme: 27.05.2024 - 16:39
 

Halkın vekili olmak böyle bir şey

Ercan Vekil çayını sanayi esnafı ile içti
AK Parti Milletvekili Ercan Öztürk, meclis çalışmalarından fırsat buldukça Düzcelileri ziyaret ederek sohbet ediyor dertlerini dinliyor. Bunu gelenek haline getiren Milletvekili Ercan Öztürk, Yeni Sanayi Sitesini ziyaret ederek, esnafla sohbet edip çay içti.Ak Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, hem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yoğun tempo çalışmaya devam ediyor hem de vekili olduğu Düzce’de vatandaşlarla her fırsatta birlikte olmaya çalışıyor. TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi olan Ercan Öztürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul çalışmaları, üyesi olduğu komisyonun çalışmalarının yanı sıra Düzce’yi de unutmuyor. Her fırsatta Düzcelilerle bir araya gelen Ercan Öztürk, Yeni Sanayi Sitesi esnafını da unutmadı. Sanayi sitesini gezen Ercan Öztürk, sanayi esnafı ile sıcak ortamda sohbet etti, ikram edilen çayı içti.Düzcelilerinde sevdiği Ercan Öztürk, seçildiği günden bu yana bu hem yoğun hem de sıra dışı çalışma modeliyle vatandaşlarında gönlünde taht kurdu.
Ercan Vekil çayını sanayi esnafı ile içti

AK Parti Millet vekili Ercan Öztürk, meclis çalışmalarından fırsat buldukça Düzcelileri ziyaret ederek sohbet ediyor dertlerini dinliyor. Bunu gelenek haline getiren Millet vekili Ercan Öztürk, Yeni Sanayi Sitesini ziyaret ederek, esnafla sohbet edip çay içti.Ak Parti Düzce Millet vekili Ercan Öztürk, hem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yoğun tempo çalışmaya devam ediyor hem de vekili olduğu Düzce’de vatandaşlarla her fırsatta birlikte olmaya çalışıyor.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi olan Ercan Öztürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul çalışmaları, üyesi olduğu komisyonun çalışmalarının yanı sıra Düzce’yi de unutmuyor. Her fırsatta Düzcelilerle bir araya gelen Ercan Öztürk, Yeni Sanayi Sitesi esnafını da unutmadı.

Sanayi sitesini gezen Ercan Öztürk, sanayi esnafı ile sıcak ortamda sohbet etti, ikram edilen çayı içti.Düzcelilerinde sevdiği Ercan Öztürk, seçildiği günden bu yana bu hem yoğun hem de sıra dışı çalışma modeliyle vatandaşlarında gönlünde taht kurdu.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.