Hadise ‘Esas Oğlan'ı arıyor

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.06.2024 - 10:09, Güncelleme: 03.06.2024 - 10:09
 

Hadise ‘Esas Oğlan'ı arıyor

Özel hayatında mutluluğu bulamayan Hadise, ilk kez bir dizide başrolde oynayacak. Seda Bakan'la rol arkadaşı olan şarkıcı, 8 bölümlük yapımdan 10 milyon TL kazanacak.
2022 yılında işadamı Mehmet Dinçerler'le 5 ay evli kalan Hadise, dijitalde ekran gelecek 'Esas Oğlan' adlı yapımla anlaştı. Özel hayatında aradığı mutluluğu bulamayan 38 yaşındaki Hadise, mutluluğu bu kez dijital ekranda yakalamaya çalışacak. Artık sadece şarkıcı değil, oyuncu kimliğiyle de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Hadise, yakın arkadaşı olan oyuncu Seda Bakan'la başrolü paylaşacak. BKM imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak. 10 MİLYON TL KAZANACAK 8 bölümden oluşacak dizide iki bekar kadının maceraları anlatılacak. Hadise'nin diziden 10 milyon TL kazanacağı öğrenildi. Cast çalışmaları devam eden yapımda Hadise'ye kimin erkek rol arkadaşı olacağı merak konusu oldu. 'SADECE ARKADAŞIM' Öte yandan Bodrum'daki Titanic Luxury Collection'da bir davette Hadise'nin Kerem Bürsin'le yakınlaştığı iddia edildi. Bürsin'in 36'ncı yaş kutlamasında dikkat çeken ikili, önceki akşam aynı uçakla İstanbul'a döndü. Aşk iddialarını yalanlayan Bürsin, "Hadise benim arkadaşım. Yan yana olduk diye illa sevgili olacağız diye bir şey yok" derken, Hadise ise soruları cevapsız bıraktı.
Özel hayatında mutluluğu bulamayan Hadise, ilk kez bir dizide başrolde oynayacak. Seda Bakan'la rol arkadaşı olan şarkıcı, 8 bölümlük yapımdan 10 milyon TL kazanacak.

2022 yılında işadamı Mehmet Dinçerler'le 5 ay evli kalan Hadise, dijitalde ekran gelecek ' Esas Oğlan' adlı yapımla anlaştı. Özel hayatında aradığı mutluluğu bulamayan 38 yaşındaki Hadise, mutluluğu bu kez dijital ekranda yakalamaya çalışacak. Artık sadece şarkıcı değil, oyuncu kimliğiyle de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Hadise, yakın arkadaşı olan oyuncu Seda Bakan'la başrolü paylaşacak. BKM imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak.

10 MİLYON TL KAZANACAK

8 bölümden oluşacak dizide iki bekar kadının maceraları anlatılacak. Hadise'nin diziden 10 milyon TL kazanacağı öğrenildi. Cast çalışmaları devam eden yapımda Hadise'ye kimin erkek rol arkadaşı olacağı merak konusu oldu.


'SADECE ARKADAŞIM'

Öte yandan Bodrum'daki Titanic Luxury Collection'da bir davette Hadise'nin Kerem Bürsin'le yakınlaştığı iddia edildi. Bürsin'in 36'ncı yaş kutlamasında dikkat çeken ikili, önceki akşam aynı uçakla İstanbul'a döndü. Aşk iddialarını yalanlayan Bürsin, " Hadise benim arkadaşım. Yan yana olduk diye illa sevgili olacağız diye bir şey yok" derken, Hadise ise soruları cevapsız bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.