Güloğlu’ndan Davet Kadınlar Gününü Unutmadı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.03.2024 - 18:49, Güncelleme: 06.03.2024 - 18:49
 

Güloğlu’ndan Davet Kadınlar Gününü Unutmadı

8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı Davut Güloğlu, kadınları unutmadı.
Davut Güloğlu, Düzceli kadınlar gününde yapılacak olan kadınlar günü kutlamasına davet etti.   8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamaları bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu, Düzceli kadınların günün kutlamak için bir organizasyon düzenledi. Düzce kadınları etkinliğe davet eden Davut Güloğlu; “Allah’ın emaneti, nesillerimizin mimarları, değerli Düzceli Hanımlar, meclisimize davetlisiniz” diyerek yaptığı davette kadınlara özel etkinlik olacağının altı çizildi.  Etkinlik 7 Mart Perşembe günü saat 18.00’de Esen Düğün Salonunda gerçekleşecek.
8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı Davut Güloğlu, kadınları unutmadı.

Davut Güloğlu, Düzceli kadınlar gününde yapılacak olan kadınlar günü kutlamasına davet etti.

 


8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamaları bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu, Düzceli kadınların günün kutlamak için bir organizasyon düzenledi. Düzce kadınları etkinliğe davet eden Davut Güloğlu; “Allah’ın emaneti, nesillerimizin mimarları, değerli Düzceli Hanımlar, meclisimize davetlisiniz” diyerek yaptığı davette kadınlara özel etkinlik olacağının altı çizildi. 
Etkinlik 7 Mart Perşembe günü saat 18.00’de Esen Düğün Salonunda gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.