Gönüllü gençlerden harika proje Düzce'den Haberler Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2022 - 14:57, Güncelleme: 01.11.2022 - 14:57
 

Gönüllü gençlerden harika proje Düzce'den Haberler Hür Haber

Gönüllü gençlerden harika proje
Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler, gönüllü olarak yalnız yaşayan bir kadının evinde temizlik etkinliği gerçekleştirildi.Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler, gönüllü olarak harika bir proje başlattı. 'Yalnız değilsiniz' adı verilen proje çerçevesinde, yalnız yaşayan kadınların evleri ziyaret ediliyor. Bu çerçevede Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün de destek verdiği proje çerçevesinde belirlenen yalnız yaşayan kadınlar ziyaret edildi.İlk olarak ev temizliğini yapan gönüllü gençler daha sonra evin ihtiyaçlarını giderek yemek yapıp ev sahibi ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.
Gönüllü gençlerden harika proje

Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler, gönüllü olarak yalnız yaşayan bir kadının evinde temizlik etkinliği gerçekleştirildi.Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler, gönüllü olarak harika bir proje başlattı. 'Yalnız değilsiniz' adı verilen proje çerçevesinde, yalnız yaşayan kadınların evleri ziyaret ediliyor.

Düzce Haber

Bu çerçevede Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün de destek verdiği proje çerçevesinde belirlenen yalnız yaşayan kadınlar ziyaret edildi.İlk olarak ev temizliğini yapan gönüllü gençler daha sonra evin ihtiyaçlarını giderek yemek yapıp ev sahibi ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.