Gönül Yazar'dan çok konuşulacak miras açıklaması! Kızı Yasemin Simavi yerine...

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.03.2024 - 11:04, Güncelleme: 25.03.2024 - 11:04
 

Gönül Yazar'dan çok konuşulacak miras açıklaması! Kızı Yasemin Simavi yerine...

Gönül Yazar hastalık haberleri sonrası açıklamalarda bulundu. Mirası konusunda da konuşan Gönül Yazar, mirasını kime bırakacağını ilk kez açıkladı.
Gönül Yazar sağlık durumu sonrası mirası hakkında açıklamalarda bulundu. MagazinSortie'ye yaptığı açıklamada Gönül Yazar, "Önceki gece birden ağrı tuttu. Yanımda çalışanım da Kayseri'ye cenazeye gitti. Yapayalnızım, sevimsiz bir ağrı tuttu. Ne yapacağımı şaşırdım. Kendi kendime 'yarına çıkarsam iyiyim' dedim... Herkeste uyuyor gece tabii. Sonrasında eski vokalistim beni hastaneye götürür diye düşündüm... Türkiye'nin Gönül'ü yapayalnız..." ifadelerini kullandı. GÖNÜL YAZAR MİRASINI KİME BIRAKACAK? Usta sanatçı, "Kızım çok mirasa kondu babası Erol Simavi'den... Allah'a şükür benim birikimim var gazino zamanından, ona muhtaç değilim. Ortaköy'de oturduğum ev çok pahalılanmış, LÖSEV'e bağış yapacağım orasını. Tabii o ev ben yaşarken benim benden sonrası için o küçük lösemili çocuklar için bağışlayacağım. Hepimiz bu dünyaya çivi çakmaya gelmedik. Hâk vâki olunca bizler de gideceğiz, o zaman onlara kalacak" dedi.
Gönül Yazar hastalık haberleri sonrası açıklamalarda bulundu. Mirası konusunda da konuşan Gönül Yazar, mirasını kime bırakacağını ilk kez açıkladı.

Gönül Yazar sağlık durumu sonrası mirası hakkında açıklamalarda bulundu. MagazinSortie'ye yaptığı açıklamada Gönül Yazar, "Önceki gece birden ağrı tuttu. Yanımda çalışanım da Kayseri'ye cenazeye gitti. Yapayalnızım, sevimsiz bir ağrı tuttu. Ne yapacağımı şaşırdım. Kendi kendime 'yarına çıkarsam iyiyim' dedim... Herkeste uyuyor gece tabii. Sonrasında eski vokalistim beni hastaneye götürür diye düşündüm... Türkiye'nin Gönül'ü yapayalnız..." ifadelerini kullandı.

GÖNÜL YAZAR MİRASINI KİME BIRAKACAK?

Usta sanatçı, "Kızım çok mirasa kondu babası Erol Simavi'den... Allah'a şükür benim birikimim var gazino zamanından, ona muhtaç değilim. Ortaköy'de oturduğum ev çok pahalılanmış, LÖSEV'e bağış yapacağım orasını. Tabii o ev ben yaşarken benim benden sonrası için o küçük lösemili çocuklar için bağışlayacağım. Hepimiz bu dünyaya çivi çakmaya gelmedik. Hâk vâki olunca bizler de gideceğiz, o zaman onlara kalacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.