Gölyaka'da Milli Duruş

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.01.2024 - 20:57, Güncelleme: 15.01.2024 - 10:56
 

Gölyaka'da Milli Duruş

Kuzey Irak'ta devam eden pençe kilit operasyonunda terör örgütü üyesi teroristlerce düzenlenen hain saldırıda 9 asker şehit oldu.
Ülke genelinde derin üzüntüye neden olan hain saldırı sonrası bütün Türkiye genelinde "şehitlere saygı, teröre lanet mitingleri düzenlenirken Gölyaka ilçesinde de binlerce vatandaş teröre lanetlemek için sokağa çıktı.   Düzce'nin Gölyaka İlçesinde vatandaşlar, şehit haberlerinin ardından  Çocuk, yaşlı ve gençleriyle bir araya gelerek Türk bayraklarıyla beraber şehitlere olan derin saygısını gösterdi. Gölyaka'nın merkez camisinden başlayan ve belediyeye kadar uzanan bu anlamlı yürüyüş, teröristlere karşı ortak bir duruş sergiledi. Yürüyüş boyunca atılan sloganlarla terör ve teröristler lanetlenirken sadece bir halkın acıya verdiği tepki değil, aynı zamanda vatan savunması için gösterilen kararlılığında ifadesi oldu. Gölyaka'nın sokakları, şehitlerin hatırasını yaşatmak ve terörle mücadelede birlik mesajı vermek amacıyla Türk bayraklarıyla süslendi. Anlamlı yürüyüş, Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleşen benzer etkinliklerle birlikte, terörün karşısında durmaya ve şehitlerin anısını yaşatmaya kararlı bir milletin birlik ve beraberlik duygusunu yansıttı.  
Kuzey Irak'ta devam eden pençe kilit operasyonunda terör örgütü üyesi teroristlerce düzenlenen hain saldırıda 9 asker şehit oldu.

Ülke genelinde derin üzüntüye neden olan hain saldırı sonrası bütün Türkiye genelinde "şehitlere saygı, teröre lanet mitingleri düzenlenirken Gölyaka ilçesinde de binlerce vatandaş teröre lanetlemek için sokağa çıktı.  

Düzce'nin Gölyaka İlçesinde vatandaşlar, şehit haberlerinin ardından  Çocuk, yaşlı ve gençleriyle bir araya gelerek Türk bayraklarıyla beraber şehitlere olan derin saygısını gösterdi. Gölyaka'nın merkez camisinden başlayan ve belediyeye kadar uzanan bu anlamlı yürüyüş, teröristlere karşı ortak bir duruş sergiledi.

Yürüyüş boyunca atılan sloganlarla terör ve teröristler lanetlenirken sadece bir halkın acıya verdiği tepki değil, aynı zamanda vatan savunması için gösterilen kararlılığında ifadesi oldu. Gölyaka'nın sokakları, şehitlerin hatırasını yaşatmak ve terörle mücadelede birlik mesajı vermek amacıyla Türk bayraklarıyla süslendi.

Anlamlı yürüyüş, Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleşen benzer etkinliklerle birlikte, terörün karşısında durmaya ve şehitlerin anısını yaşatmaya kararlı bir milletin birlik ve beraberlik duygusunu yansıttı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.