Gençler hayallerini tasarlıyor, Yazıcı gerçekleştiriyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.07.2023 - 15:09, Güncelleme: 26.07.2023 - 15:09
 

Gençler hayallerini tasarlıyor, Yazıcı gerçekleştiriyor

Düzce Üniversitesi mimarlık ve resim bölümünde okuyan gönüllü gençler Gençlik ve Spor Müdürlüğü tesisleri için hayallerini tasarladı.
Düzce Üniversitesinde mimarlık ve resim bölümünde okuyan gönüllü gençler yapımı devam eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki tesisler için hazırladıkları tasarım ve çizimlerini İl Müdürü İsa Yazıcı'ya sundular. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı gençlerle bir araya gelerek fikirlerini, proje önerilerini, çizimlerini değerlendirdi.  Gençlerin fikirlerini dinleyerek hayal ettikleri çalışmalar için toplantı yaptıklarını belirten İsa Yazıcı “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı gençlerimizin yoğun kullandığı tesisler gençlik merkezleri ve il Müdürlüğümüzün konferans salonunu gibi tüm binalarımızda gençlerimizle birlikte, üniversitemizin mimarlar topluluğundaki gönüllü gençlerimizle tasarımlar yeni modeller ve gençlerimizin hoşuna gidecek alanlar oluşturmak adına uygulama örneklerini gençlerimizden dinledik. Onların çizdiği oluşturduğu projeleri birebir kurumumuza yansıtmak için güzel verimli bir toplantı yaptık. Bu toplantılarımızı zaman zaman yapıyoruz gençlerimizin fikirlerini, proje önerilerini, çizimlerini, boyamadan resime, resimden tasarıma kadar bütün görüş ve önerilerini alıp onların hayal ettikleri desenleri, figürleri, renkleri kurumumuza yansıtmak için toplantılar yapıyoruz” dedi. Toplantıda gençlik merkezindeki gençlerin yoğun kullandığı kütüphane ve konferans salonunun girişindeki sergi ve fuaye alanı ile ilgili çalışmalarını değerlendirdiklerini söyleyen İsa Yazıcı “Gençlerimiz daha önce de İl Müdürlüğümüzdeki toplantı salonuyla alakalı çalışmalar yapmışlardı. Yine Akçakoca Gençlik Merkezimizin bahçe peyzaj mimarisiyle ilgili de çalışmalar yapmışlardı. O sunumları aldık. İnşallah en kısa sürede bunları projelendirip bakanlığımızın da desteğiyle, gençlerimizin istediği şekilde bu mekanlarımızı, binalarımızın gençlerimizin yoğun kullandığı bu mekanları onların istediği gibi yapmak için gayret ediyoruz” diye konuştu.
Düzce Üniversitesi mimarlık ve resim bölümünde okuyan gönüllü gençler Gençlik ve Spor Müdürlüğü tesisleri için hayallerini tasarladı.

Düzce Üniversitesinde mimarlık ve resim bölümünde okuyan gönüllü gençler yapımı devam eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki tesisler için hazırladıkları tasarım ve çizimlerini İl Müdürü İsa Yazıcı'ya sundular.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı gençlerle bir araya gelerek fikirlerini, proje önerilerini, çizimlerini değerlendirdi.  Gençlerin fikirlerini dinleyerek hayal ettikleri çalışmalar için toplantı yaptıklarını belirten İsa Yazıcı “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı gençlerimizin yoğun kullandığı tesisler gençlik merkezleri ve il Müdürlüğümüzün konferans salonunu gibi tüm binalarımızda gençlerimizle birlikte, üniversitemizin mimarlar topluluğundaki gönüllü gençlerimizle tasarımlar yeni modeller ve gençlerimizin hoşuna gidecek alanlar oluşturmak adına uygulama örneklerini gençlerimizden dinledik.

Onların çizdiği oluşturduğu projeleri birebir kurumumuza yansıtmak için güzel verimli bir toplantı yaptık. Bu toplantılarımızı zaman zaman yapıyoruz gençlerimizin fikirlerini, proje önerilerini, çizimlerini, boyamadan resime, resimden tasarıma kadar bütün görüş ve önerilerini alıp onların hayal ettikleri desenleri, figürleri, renkleri kurumumuza yansıtmak için toplantılar yapıyoruz” dedi.

Toplantıda gençlik merkezindeki gençlerin yoğun kullandığı kütüphane ve konferans salonunun girişindeki sergi ve fuaye alanı ile ilgili çalışmalarını değerlendirdiklerini söyleyen İsa Yazıcı “Gençlerimiz daha önce de İl Müdürlüğümüzdeki toplantı salonuyla alakalı çalışmalar yapmışlardı. Yine Akçakoca Gençlik Merkezimizin bahçe peyzaj mimarisiyle ilgili de çalışmalar yapmışlardı. O sunumları aldık. İnşallah en kısa sürede bunları projelendirip bakanlığımızın da desteğiyle, gençlerimizin istediği şekilde bu mekanlarımızı, binalarımızın gençlerimizin yoğun kullandığı bu mekanları onların istediği gibi yapmak için gayret ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.