Gençler bu sefer özel öğrencileri sevindirdi Düzce Haberler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2022 - 12:43, Güncelleme: 23.12.2022 - 12:43
 

Gençler bu sefer özel öğrencileri sevindirdi Düzce Haberler

Gençler bu sefer özel öğrencileri sevindirdi
Düzce Kalıcı Konutlar Gençlik Merkezi gönüllü gençleri özel öğrencilerle bir araya gelerek eğlenceli vakit geçirdiler.Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kalıcı Konutlar Gençlik Merkezi gönüllü gençleri depremden etkilenen öğrencilerin bir an olsun depremi unutmaları okula adapte olmaları için ellerinden geleni yapıyorlar. Gençler bir çok okula giderek okul bahçesinde çeşitli etkinliklerle çocukları sevindiriyorlar.Gönüllü Gençlerin adresleri özel öğrencilerin eğitim gördüğü Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu oldu.Öğrenciler çuvalla koşma, yüz boyama, müzik eşliğinde oyunlarla unutmaz bir gün yaşadılar.
Gençler bu sefer özel öğrencileri sevindirdi

Düzce Kalıcı Konutlar Gençlik Merkezi gönüllü gençleri özel öğrencilerle bir araya gelerek eğlenceli vakit geçirdiler.Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kalıcı Konutlar Gençlik Merkezi gönüllü gençleri depremden etkilenen öğrencilerin bir an olsun depremi unutmaları okula adapte olmaları için ellerinden geleni yapıyorlar.

Gençler bir çok okula giderek okul bahçesinde çeşitli etkinliklerle çocukları sevindiriyorlar.Gönüllü Gençlerin adresleri özel öğrencilerin eğitim gördüğü Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu oldu.Öğrenciler çuvalla koşma, yüz boyama, müzik eşliğinde oyunlarla unutmaz bir gün yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.