Fındık paranızdan olmayın diye Düzce polisi harekete geçti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.09.2023 - 16:29, Güncelleme: 15.09.2023 - 17:37
 

Fındık paranızdan olmayın diye Düzce polisi harekete geçti

Düzce’de fındık hasadının tam tamamlanmasıyla fındığını satan çiftçilerin parasına göz diken dolandırıcılara karşı Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
Ekipler, vatandaşların dolandırılmaması için cuma namazı sonrası broşür dağıtıp.Dolandırıcılığa karşı bilgilendirme yaptı.      Düzce’de fındık hasadının bitmesiyle birlikte toplanan fındıklarda satılmaya başladı. Fındıkların satılmasıyla çiftçilerde paralarını ceplerine koyması ise dolandırıcıların iştahını kabarttı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri de Düzce’de Cuma namazı sonrası vatandaşların kötü niyetli kişilerce dolandırılmaması için çalışma yaptı. Dolandırıcılıkla ilgili broşür dağıtan ekipler ayrıca vatandaşları dolandırıcılık yöntemleri ve dolandırıcılara karşı nasıl davranacaklarını anlatarak bilgilendirme yaptı.  Polis ekiplerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar broşürleri alarak, uzun uzun incelediler.    
Düzce’de fındık hasadının tam tamamlanmasıyla fındığını satan çiftçilerin parasına göz diken dolandırıcılara karşı Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
Ekipler, vatandaşların dolandırılmaması için cuma namazı sonrası broşür dağıtıp.Dolandırıcılığa karşı bilgilendirme yaptı. 
 
 
Düzce’de fındık hasadının bitmesiyle birlikte toplanan fındıklarda satılmaya başladı. Fındıkların satılmasıyla çiftçilerde paralarını ceplerine koyması ise dolandırıcıların iştahını kabarttı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri de Düzce’de Cuma namazı sonrası vatandaşların kötü niyetli kişilerce dolandırılmaması için çalışma yaptı. Dolandırıcılıkla ilgili broşür dağıtan ekipler ayrıca vatandaşları dolandırıcılık yöntemleri ve dolandırıcılara karşı nasıl davranacaklarını anlatarak bilgilendirme yaptı. 
Polis ekiplerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar broşürleri alarak, uzun uzun incelediler.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.