**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Filistin için gözyaşları sel oldu

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 27.10.2023 - 00:08, Güncelleme: 27.10.2023 - 00:59
 

Filistin için gözyaşları sel oldu

İsrail'e öfkeyi yağmur bile dindiremedi
Düzce Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlenen "Filistin İçin Tek Yürek Buluşması" programı, sağanak yağış altında yapıldı. Programda Gazze şeridinde katliam yapan İsrail'e öfke sloganlari atılırken, Filistinliler için gözyaşları sel oldu.  Program, Dünya Kuran-ı Kerim okuma birincisi Mehmet Bilir'in Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Sevilen tasavvuf sanatçısı Sedat Uçan'ın etkileyici sesiyle söyledigi ilahiler dinleyenlerin duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Mehmet Emin Ay'ın manevi sohbeti, birlik ve beraberliği pekiştirerek Filistin'e destek çağrılarına vesile oldu. Yağmurun şiddeti programin ilerleyen saatlerinde artmasina rağmen genç, yaşlı binlerce Düzceli Filistin'e destek sloganları attılar. Dursun Ali Erzincanlı'nın şiirleri ve etkileyici Kudüs videosu izleyicileri göz yaşlarına boğdu.Düzceliler, anlam dolu ve manevi bir geceyle bir kez daha Kudüs'ün yanında olduklarını belirtti. Program, İl Müftüsü Osman Aydın'ın yaptığı dua ile sona erdi. Haberin Videosu Instagram Hesabımızda Aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. https://www.instagram.com/p/Cy4LQ-6sErD/
İsrail'e öfkeyi yağmur bile dindiremedi

Düzce Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlenen " Filistin İçin Tek Yürek Buluşması" programı, sağanak yağış altında yapıldı. Programda Gazze şeridinde katliam yapan İsrail'e öfke sloganlari atılırken, Filistinliler için gözyaşları sel oldu. 

Program, Dünya Kuran-ı Kerim okuma birincisi Mehmet Bilir'in Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Sevilen tasavvuf sanatçısı Sedat Uçan'ın etkileyici sesiyle söyledigi ilahiler dinleyenlerin duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Mehmet Emin Ay'ın manevi sohbeti, birlik ve beraberliği pekiştirerek Filistin'e destek çağrılarına vesile oldu.

Yağmurun şiddeti programin ilerleyen saatlerinde artmasina rağmen genç, yaşlı binlerce Düzceli Filistin'e destek sloganları attılar. Dursun Ali Erzincanlı'nın şiirleri ve etkileyici Kudüs videosu izleyicileri göz yaşlarına boğdu.Düzceliler, anlam dolu ve manevi bir geceyle bir kez daha Kudüs'ün yanında olduklarını belirtti. Program, İl Müftüsü Osman Aydın'ın yaptığı dua ile sona erdi.



Haberin Videosu Instagram Hesabımızda Aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.
https://www.instagram.com/p/Cy4LQ-6sErD/

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.