Faruk Özlü inşaatın görüntü kirliliğini önlemek için afişini feda etti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.02.2024 - 17:18, Güncelleme: 17.02.2024 - 17:46
 

Faruk Özlü inşaatın görüntü kirliliğini önlemek için afişini feda etti

Belediye Başkanı Faruk özlü, valilik önünde yapımı devam eden inşaatın görüntü kirliliğini önlemek için afişini feda etti.
Kendini düşünen değil Kentini düşünen lider afişi ile bir kere daha gönülleri fethetti. Tahmini değerinin 100 bin TL olan afişini görüntü kirliliğinin önüne geçmek için feda eden Belediye başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün afişinin altında Mehmet Keleş’in afişi ise minicik kalması gözlerden kaçmadı.Yerel seçimler yaklaşırken Belediye başkan adaylarının çalışmaları da hızla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce belediye başkanı ve AK Parti Belediye başkan adayı Faruk Özlü, şehir merkezindeki her iki binadan bir tanesine astığı afişleri ile göz dolduruyor. 5 Yıllık görev süresi içinde yoğun çalışma yapan Faruk Özlü, yaptığı çalışmalardan çok şehir merkezine astığı afişlerle akıllarda kalmaya çalışırken bazı afişleri ise gönülleri giriyor. Özellikle Düzce Valiligi önündeki yapımı devam eden binanın çevreye verdiği görüntü kirliliğinin önüne geçebilmek için yaptırdığı devasa afişi inşaatın ön cephesine astırdı. Böylece görüntü kirliliğinin önüne geçmeye çalışan Faruk Özlü, inşaata astırdığı “kendini değil Kentini düşünen başkan” sloganına da bir kere daha sadık kaldığını da göstermiş oldu. Mehmet Keleş’in afişi küçük kaldıİnşaatın cephesinde ise daha önce bir kat büyüklüğünde Mehmet keleş afişi yer alıyordu. Faruk Özlü’nün afişinin asılması sırasında Mehmet Keleş’in afişinin küçüklüğü de bir kere daha ortaya çıktı. “Kendini değil kentin düşünen Başkan” afişi hakkını verirken görüntü kirliliğini kapatan Faruk Özlü’de gönülleri fethetti.
Belediye Başkanı Faruk özlü, valilik önünde yapımı devam eden inşaatın görüntü kirliliğini önlemek için afişini feda etti.

Kendini düşünen değil Kentini düşünen lider afişi ile bir kere daha gönülleri fethetti. Tahmini değerinin 100 bin TL olan afişini görüntü kirliliğinin önüne geçmek için feda eden Belediye başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün afişinin altında Mehmet Keleş’in afişi ise minicik kalması gözlerden kaçmadı.Yerel seçimler yaklaşırken Belediye başkan adaylarının çalışmaları da hızla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce belediye başkanı ve AK Parti Belediye başkan adayı Faruk Özlü, şehir merkezindeki her iki binadan bir tanesine astığı afişleri ile göz dolduruyor. 5 Yıllık görev süresi içinde yoğun çalışma yapan Faruk Özlü, yaptığı çalışmalardan çok şehir merkezine astığı afişlerle akıllarda kalmaya çalışırken bazı afişleri ise gönülleri giriyor.

Özellikle Düzce Valiligi önündeki yapımı devam eden binanın çevreye verdiği görüntü kirliliğinin önüne geçebilmek için yaptırdığı devasa afişi inşaatın ön cephesine astırdı. Böylece görüntü kirliliğinin önüne geçmeye çalışan Faruk Özlü, inşaata astırdığı “kendini değil Kentini düşünen başkan” sloganına da bir kere daha sadık kaldığını da göstermiş oldu. Mehmet Keleş’in afişi küçük kaldıİnşaatın cephesinde ise daha önce bir kat büyüklüğünde Mehmet keleş afişi yer alıyordu. Faruk Özlü’nün afişinin asılması sırasında Mehmet Keleş’in afişinin küçüklüğü de bir kere daha ortaya çıktı. “Kendini değil kentin düşünen Başkan” afişi hakkını verirken görüntü kirliliğini kapatan Faruk Özlü’de gönülleri fethetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ersin Durmaz
(22.02.2024 21:21 - #426)
Haber kendi içinde FECEAT. Eğer haberinizdeki 100 bin lira bedelli afiş doğru ise, bu afişlerden yüzlerce asıldı ki bu durumda onlarca milyon yapar. Sizce bu bedel nasıl karşılanır? Bu durumda gönüller nasıl fethedilir? Bu afiş asılarak çevre kirliliği mi önlenir? Yazık medyanın düştüğü duruma.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.