Faruk Özlü El Attı Yönetmelik Yolda

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.12.2023 - 15:38, Güncelleme: 21.12.2023 - 15:38
 

Faruk Özlü El Attı Yönetmelik Yolda

Düzce Hür Haber Gazetesi’nin gündeme taşıdığı Düzce’de araç sahipleri için büyük sorun olan gelişi güzel otoparklara Belediye Başkanı Faruk Özlü el atmıştı.
Faruk Özlü’nün talimatıyla şehir merkezinde bulunan otoparklara fiyatından görüntüsüne kadar birçok yenilik getiren yönetmeliğinin hazırlanarak sunuma hazırlandığı öğrenildi.  Düzce şehir merkezinde özellikle depremde yıkılan ve boş kalan arazilere yapılan gelişi güzel otoparklar, hem görüntü kirliliğine neden oluyor hemde serbest fiyat tarifesi nedeniyle araç sahiplerine sıkıntı oluşturabiliyordu. Sık sık tartışmaların yaşandığı otoparklardaki keyfiyetin ardından Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, şehir merkezinde gelişi güzel kurulan otoparklara düzenleme getirecek yönetmelik hazırlanması talimatı vermişti. Talimatın ardından yönetmeliğin hazırlanarak Faruk Özlü’ye sunumunun yapılacağı öğrenildi. Yönetmeliğe göre;  Otoparklara konulacak konteynırlardan, çalışacak personelin yetkinliğine, otoparkın görüntüsünden uygulanacak fiyat tarifesine kadar birçok sorun ortadan kaldırılacak. Ayrıca otopark fiyatlarını da içinde Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, DESOB, Düzce TSO, Zabıta Müdürlüğü ’nden uzmanların ve otopark işletmecilerinin bulunacağı fiyat belirleme komisyonu toplanarak yılda bir kere otopark fiyatları belirlenecek. Hazırlanacak yönetmelik ile birlikte şehir merkezindeki otopark keşmekeşi ve keyfi fiyatlandırma ile keyfi zamların önüne geçilecek.  
Düzce Hür Haber Gazetesi’nin gündeme taşıdığı Düzce’de araç sahipleri için büyük sorun olan gelişi güzel otoparklara Belediye Başkanı Faruk Özlü el atmıştı.

Faruk Özlü’nün talimatıyla şehir merkezinde bulunan otoparklara fiyatından görüntüsüne kadar birçok yenilik getiren yönetmeliğinin hazırlanarak sunuma hazırlandığı öğrenildi. 
Düzce şehir merkezinde özellikle depremde yıkılan ve boş kalan arazilere yapılan gelişi güz el otoparklar, hem görüntü kirliliğine neden oluyor hemde serbest fiyat tarifesi nedeniyle araç sahiplerine sıkıntı oluşturabiliyordu. Sık sık tartışmaların yaşandığı otoparklardaki keyfiyetin ardından Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, şehir merkezinde gelişi güz el kurulan otoparklara düzenleme getirecek yönetmelik hazırlanması talimatı vermişti. Talimatın ardından yönetmeliğin hazırlanarak Faruk Özlü’ye sunumunun yapılacağı öğrenildi.
Yönetmeliğe göre; 
Otoparklara konulacak konteynırlardan, çalışacak personelin yetkinliğine, otoparkın görüntüsünden uygulanacak fiyat tarifesine kadar birçok sorun ortadan kaldırılacak. Ayrıca otopark fiyatlarını da içinde Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, DESOB, Düzce TSO, Zabıta Müdürlüğü ’nden uzmanların ve otopark işletmecilerinin bulunacağı fiyat belirleme komisyonu toplanarak yılda bir kere otopark fiyatları belirlenecek.

Hazırlanacak yönetmelik ile birlikte şehir merkezindeki otopark keşmekeşi ve keyfi fiyatlandırma ile keyfi zamların önüne geçilecek.

 
Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.