Erdoğan Bıyık, DTSO adaylığı için ASKF’den istifa etti Düzce, Spor Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2022 - 11:58, Güncelleme: 26.08.2022 - 11:58
 

Erdoğan Bıyık, DTSO adaylığı için ASKF’den istifa etti Düzce, Spor Haberler Düzce Hür Haber

16 yıllık ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık’tan Ahde Vefa
Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna (ASKF) 16 yıl başkanlık yapan Erdoğan Bıyık, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) seçimlerine aday olarak katılacağından istifa etti.Düzce’de 16 yıl önce ASKF başkanlığına seçilen ve 6 yıldır da Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeliği yapan Erdoğan Bıyık Ahde Vefa yemeği düzenledi. Yemekte konuşan Bıyık, ASKF yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiğini açıkladı.Bıyık, “Biz bir aileyiz sloganı hem federasyonumuzda hem de konfederasyonumuzda en önemli dayanağımız. Erdoğan Bıyık olarak 2006 yılında yönetimimizle birlikte ASKF başkanlığına seçildim ve göreve başladık. Ogün sizlerin oylarıyla ve takdiriyle ve sonrasında da bu şekilde devam etti. Yaklaşık 16 yıldan bu yana Düzce ASKF başkanlığı yapıyorum. Ayrıca 6 yılı aşkın süredir TASKK yönetim kurulu üyesiyim. Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetim kurulu üyelerimiz, kulüp başkanlarımız, taban birliklerimizle Düzce’mizin gençliğini, çocuklarını daha iyi yerlere getirebilmek için mücadele ettik. Bu mücadelemizde her zaman bir olduk. Her zaman birbirimize dayanak olduk, destek verdik. Her şeyden önce şunu söylemek istiyorum, yaklaşık 16 yıldan beri Düzce’de amatör spor kulüplerini kurumsal yapabilmek için mücadele ettik. Birçok ilde olmayan ASKF’ye yer satın aldık. Filiz lisans yapma yetkilerini aldık. Düzce’deki amatör spor kulüplerini Türkiye’de örnek gösterilen federasyonlar içine sokmayı başardık” dedi.
16 yıllık ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık’tan Ahde Vefa

Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna (ASKF) 16 yıl başkanlık yapan Erdoğan Bıyık, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) seçimlerine aday olarak katılacağından istifa etti.Düzce’de 16 yıl önce ASKF başkanlığına seçilen ve 6 yıldır da Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeliği yapan Erdoğan Bıyık Ahde Vefa yemeği düzenledi.

Yemekte konuşan Bıyık, ASKF yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiğini açıkladı.Bıyık, “Biz bir aileyiz sloganı hem federasyonumuzda hem de konfederasyonumuzda en önemli dayanağımız. Erdoğan Bıyık olarak 2006 yılında yönetimimizle birlikte ASKF başkanlığına seçildim ve göreve başladık.

Ogün sizlerin oylarıyla ve takdiriyle ve sonrasında da bu şekilde devam etti. Yaklaşık 16 yıldan bu yana Düzce ASKF başkanlığı yapıyorum. Ayrıca 6 yılı aşkın süredir TASKK yönetim kurulu üyesiyim. Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetim kurulu üyelerimiz, kulüp başkanlarımız, taban birliklerimizle Düzce’mizin gençliğini, çocuklarını daha iyi yerlere getirebilmek için mücadele ettik.

Bu mücadelemizde her zaman bir olduk. Her zaman birbirimize dayanak olduk, destek verdik. Her şeyden önce şunu söylemek istiyorum, yaklaşık 16 yıldan beri Düzce’de amatör spor kulüplerini kurumsal yapabilmek için mücadele ettik. Birçok ilde olmayan ASKF’ye yer satın aldık. Filiz lisans yapma yetkilerini aldık. Düzce’deki amatör spor kulüplerini Türkiye’de örnek gösterilen federasyonlar içine sokmayı başardık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.