Emre Altuğ yeğenini paylaştı, her gören şoke oldu!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 20.03.2024 - 13:44, Güncelleme: 20.03.2024 - 13:46
 

Emre Altuğ yeğenini paylaştı, her gören şoke oldu!

Emre Altuğ sosyal medyada yeğenini paylaştı. Amaca-yeğenin benzerliklerini görenler, şaşkınlarını gizleyemediler. İşte Emre Altuğ ve kendisine oğlu kadar benzeyen yeğeninin o fotoğrafı!
Emre Altuğ rol aldığı Yalı Çapkını dizisiyle ekranda yer almaya devam ediyor. Bir yandan müzik çalışmalarını sürdürmeye devam eden 54 yaşındaki sanatçı Emre Altuğ, son olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bir ağabeyi bulunan Emre Altuğ, yeğeniyle çekildiği pozunu paylaştı. EMRE ALTUĞ VE YEĞENİ SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE Fotoğraf çok kısa sürede dikkati çekti. Manken Çağla Şıkel ile evliliğinden Kuzey ve Uzay adında iki çocuğu bulunan Emre Altuğ, yeğeniyle olan benzerliğiyle dikkat çekti. Amca-yeğen için sosyal medyada, "Akraba oldukları çok belli", "Amca - yeğen çok benziyorlar" şeklinde yorumlar yapıldı. İşte Emre Altuğ ve yeğeni Eren Altuğ!
Emre Altuğ sosyal medyada yeğenini paylaştı. Amaca-yeğenin benzerliklerini görenler, şaşkınlarını gizleyemediler. İşte Emre Altuğ ve kendisine oğlu kadar benzeyen yeğeninin o fotoğrafı!

Emre Altuğ rol aldığı Yalı Çapkını dizisiyle ekranda yer almaya devam ediyor. Bir yandan müzik çalışmalarını sürdürmeye devam eden 54 yaşındaki sanatçı Emre Altuğ, son olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bir ağabeyi bulunan Emre Altuğ, yeğeniyle çekildiği pozunu paylaştı.

EMRE ALTUĞ VE YEĞENİ SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Fotoğraf çok kısa sürede dikkati çekti. Manken Çağla Şıkel ile evliliğinden Kuzey ve Uzay adında iki çocuğu bulunan Emre Altuğ, yeğeniyle olan benzerliğiyle dikkat çekti.

Amca-yeğen için sosyal medyada, "Akraba oldukları çok belli", "Amca - yeğen çok benziyorlar" şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte Emre Altuğ ve yeğeni Eren Altuğ!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.