Emir Ersoy ile Gökçe Bahadır'ın acı günü

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.12.2023 - 15:43, Güncelleme: 21.12.2023 - 15:43
 

Emir Ersoy ile Gökçe Bahadır'ın acı günü

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy cephesinden acı haber geldi. Şimdilerde Ömer dizisinde boy gösteren Gökçe Bahadır'ın müzisyen eşi Emir Ersoy'un annesi Tülin Ersoy, hayatını kaybetti.
Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy 2022 yılında dünyaevine girdi. Ömer dizisi ile tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncu Gökçe Bahadır ile eşi Emir Ersoy aldığı acı haberler sarsıldı. EMİR ERSOY İLE GÖKÇE BAHADIR'IN ACI GÜNÜ Habertürk'te yer alan habere göre; Bir süredir yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle tedavi gören 74 yaşındaki Tülin Ersoy, vefat etti. Ersoy'un cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Erenköy Galippaşa Camii'nden kaldırılacak. Tülin Ersoy'un cenazesi, Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek. Emir Ersoy, 2017'de ise 'Kalipso Kralı' lakaplı babası Metin Ersoy'un kaybını yaşamıştı.
Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy cephesinden acı haber geldi. Şimdilerde Ömer dizisinde boy gösteren Gökçe Bahadır'ın müzisyen eşi Emir Ersoy'un annesi Tülin Ersoy, hayatını kaybetti.

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy 2022 yılında dünyaevine girdi. Ömer dizisi ile tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncu Gökçe Bahadır ile eşi Emir Ersoy aldığı acı haberler sarsıldı.

EMİR ERSOY İLE GÖKÇE BAHADIR'IN ACI GÜNÜ

Habertürk'te yer alan habere göre; Bir süredir yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle tedavi gören 74 yaşındaki Tülin Ersoy, vefat etti. Ersoy'un cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Erenköy Galippaşa Camii'nden kaldırılacak. Tülin Ersoy'un cenazesi, Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Emir Ersoy, 2017'de ise 'Kalipso Kralı' lakaplı babası Metin Ersoy'un kaybını yaşamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.