Elma hasadı yaptılar hem eğlendiler hem elma topladılar

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 12.09.2023 - 14:51, Güncelleme: 12.09.2023 - 14:51
 

Elma hasadı yaptılar hem eğlendiler hem elma topladılar

Özel çalışanlar özel hasatta hem eğlendi hem elma hasadı yaptı.
Tarım Akademisi’nde yetiştirilen elmaların hasadını özel çocuklar yaptı. BELTUR bünyesinde bulunan Kusursuz kafe çalışanı özel çocuklar, “Kusursuz Hasat” isimli organizasyonda elma toplarken hem eğlendi hem de hasat çalışmalarına yardım etti. Düzce’de bulunan tarımsal faaliyetlerin artırılması ve teşvik edilmesi amacıyla kurulan Tarım Akademisi özel etkinliğe imza attı. Tarımsal faaliyetlerin Düzce’nin verimli topraklarında geliştirilmesi ve geniş alanlara yayılması amacıyla kurulan merkezde elmanın yanı sıra birçok tarım ürünü yetiştirilirken elmaların hasadı da başladı. Arazide bulunan elmaların hasadı için BLETUR bünyesinde faaliyet gösteren Kusursuz Kafe personelleri, farkındalık amacıyla hasada yardım etti. BELTUR’un düzenlediği etkinlik kapsamında özel bireylerin de tarımsal faaliyetlere katılımının sağlanmasının amaçlandığı çalışmadan sosyal tesislerde kullanılacak mahsulü toplayan özel çocuklar hasat sırasında eğlenceli vakitte geçirdi.    “Topladığımız elmalarla misafirlerimiz için tatlı ve pekmez yapacağız” Hasada katılan Kusursuz Kafe Burcu Doğanyiğit, “Kusursuz Kafe’den gelip elma topladık, her şey yolunda. Elma toplamak çok kolay, hiç zorlanmıyoruz” dedi. Kusursuz kafe çalışan Sedat Çiçek ise, kusursuz hasatta çok eğlendiklerini belirterek, şunları söyledi, “Biz Kusursuz Kafe’den geldik elma topladık, eğlenceli geçti. Biz bu elmalar ile reçel, pekmez yapacağız. Yaptığımız tatlıları ve reçelleri kafemize gelen misafirlerimize ikram edeceğiz. Kusursuz Kafe’ye herkesi bekliyoruz.” Özel birey Oğuzhan Sarıbaş ise Kusursuz kafe de yemeklerin lezzetine de4ğinerek, “Bugün buraya elma toplamaya geldik. Pekmez yapacağız yala yala bitmez. Ama elma çok güzel, efsane yemede yanında yat. Hepinizi Kusursuz Kafe’ye bekleri” diye konuştu.   Özel çocukların topladığı elmalar ise BELTUR bünyesinde bulunan sosyal tesislerde tatlı ve pekmez olarak kullanılacak.  
Özel çalışanlar özel hasatta hem eğlendi hem elma hasadı yaptı.

Tarım Akademisi’nde yetiştirilen elmaların hasadını özel çocuklar yaptı. BELTUR bünyesinde bulunan Kusursuz kafe çalışanı özel çocuklar, “Kusursuz Hasat” isimli organizasyonda elma toplarken hem eğlendi hem de hasat çalışmalarına yardım etti.


Düzce’de bulunan tarımsal faaliyetlerin artırılması ve teşvik edilmesi amacıyla kurulan Tarım Akademisi özel etkinliğe imza attı. Tarımsal faaliyetlerin Düzce’nin verimli topraklarında geliştirilmesi ve geniş alanlara yayılması amacıyla kurulan merkezde elmanın yanı sıra birçok tarım ürünü yetiştirilirken elmaların hasadı da başladı. Arazide bulunan elmaların hasadı için BLETUR bünyesinde faaliyet gösteren Kusursuz Kafe personelleri, farkındalık amacıyla hasada yardım etti. BELTUR’un düzenlediği etkinlik kapsamında özel bireylerin de tarımsal faaliyetlere katılımının sağlanmasının amaçlandığı çalışmadan sosyal tesislerde kullanılacak mahsulü toplayan özel çocuklar hasat sırasında eğlenceli vakitte geçirdi. 


  “Topladığımız elmalarla misafirlerimiz için tatlı ve pekmez yapacağız”
Hasada katılan Kusursuz Kafe Burcu Doğanyiğit, “Kusursuz Kafe’den gelip elma topladık, her şey yolunda. Elma toplamak çok kolay, hiç zorlanmıyoruz” dedi.
Kusursuz kafe çalışan Sedat Çiçek ise, kusursuz hasatta çok eğlendiklerini belirterek, şunları söyledi, “Biz Kusursuz Kafe’den geldik elma topladık, eğlenceli geçti. Biz bu elmalar ile reçel, pekmez yapacağız. Yaptığımız tatlıları ve reçelleri kafemize gelen misafirlerimize ikram edeceğiz. Kusursuz Kafe’ye herkesi bekliyoruz.”
Özel birey Oğuzhan Sarıbaş ise Kusursuz kafe de yemeklerin lezzetine de4ğinerek, “Bugün buraya elma toplamaya geldik. Pekmez yapacağız yala yala bitmez. Ama elma çok güzel, efsane yemede yanında yat. Hepinizi Kusursuz Kafe’ye bekleri” diye konuştu.


  Özel çocukların topladığı elmalar ise BELTUR bünyesinde bulunan sosyal tesislerde tatlı ve pekmez olarak kullanılacak.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.