EKİPLER KISKIVRAK YAKALADI

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 16.11.2023 - 17:51, Güncelleme: 16.11.2023 - 17:58
 

EKİPLER KISKIVRAK YAKALADI

Ehliyetsiz sürücünün sahte plakalı motosikleti polis ekiplerince yakalandı.
Düzce’de radar uygulaması yapan ekiplerden kaçan motosikletin sahte plakalı ve sürücüsünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Motosikletin plakasını söken polis ekipleri trafikten men etti. Düzce’de Bahçeşehir bölgesinde radar uygulaması yapan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri hız limitlerini aşan motosikletin peşine düştü. Ekipler, kaçan motosikletin plakasını sorguladıklarında da motosikletin sahte plakalı olduğunu belirlediler. Ekipler kaçan sürücüyü D-100 karayolu Çoban mevkiinde durdurdu.  Trafik ekiplerinin yaptığı sorgusunda motosikletin orijinal plakasının 220 olduğu ancak 2201 olarak değiştirildiği ortaya çıktı. Ekipler, kaçan sürücünün de ehliyetsiz olduğunu belirledi.  Yakalanan sürücüye sahte plaka takmak ve ehliyetsiz araç kullanmaktan 28 bin 492 TL ceza kesilirken KOM ekiplerince motosiklet üzerindeki sahte plaka sökülerek, yedi emin otoparkına çekildi.
Ehliyetsiz sürücünün sahte plakalı motosikleti polis ekiplerince yakalandı.

Düzce’de radar uygulaması yapan ekiplerden kaçan motosikletin sahte plakalı ve sürücüsünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Motosikletin plakasını söken polis ekipleri trafikten men etti.

Düzce’de Bahçeşehir bölgesinde radar uygulaması yapan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri hız limitlerini aşan motosikletin peşine düştü. Ekipler, kaçan motosikletin plakasını sorguladıklarında da motosikletin sahte plakalı olduğunu belirlediler. Ekipler kaçan sürücüyü D-100 karayolu Çoban mevkiinde durdurdu. 

Trafik ekiplerinin yaptığı sorgusunda motosikletin orijinal plakasının 220 olduğu ancak 2201 olarak değiştirildiği ortaya çıktı. Ekipler, kaçan sürücünün de ehliyetsiz olduğunu belirledi.  Yakalanan sürücüye sahte plaka takmak ve ehliyetsiz araç kullanmaktan 28 bin 492 TL ceza kesilirken KOM ekiplerince motosiklet üzerindeki sahte plaka sökülerek, yedi emin otoparkına çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.