Düzce'ye karanlık çöktü!
Çevre
(HürHaber) - Hür Haber Merkezi |
27.01.2025 - 11:24, Güncelleme:
27.01.2025 - 11:38
Düzce'ye karanlık çöktü!
Düzce kent merkezinde sabah saatlerinde sis yüzünden göz gözü görmüyor.
Görüş mesafesi zaman zaman 20 metreye kadar düştü.Düzce şehir merkezinde, Anadolu Otoyolunda, İstanbul Ankara karayolu ile Düzce Zonguldak karayolunda sis sabah saatlerinde etkili oldu. Görüş mesafesinin yer yer 20 metreye kadar düştüğü sis sebebiyle araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Kent merkezden geçen Asar Çayı kenarında sis güzel görüntüler oluşturdu.Yetkililer vatandaşların sisli havada yakın araç takibi yapmamalarını ve sis farlarını yakmaları yönünde uyarıda bulundu.
Düzce kent merkezinde sabah saatlerinde sis yüzünden göz gözü görmüyor.
Görüş mesafesi zaman zaman 20 metreye kadar düştü. Düzce şehir merkezinde, Anadolu Otoyolunda, İstanbul Ankara karayolu ile Düzce Zonguldak karayolunda sis sabah saatlerinde etkili oldu. Görüş mesafesinin yer yer 20 metreye kadar düştüğü sis sebebiyle araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Kent merkezden geçen Asar Çayı kenarında sis güzel görüntüler oluşturdu.Yetkililer vatandaşların sisli havada yakın araç takibi yapmamalarını ve sis farlarını yakmaları yönünde uyarıda bulundu.





Düzce HABERİ
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından sağlanan içerikler, editoryal müdahale olmaksızın yayınlanmaktadır. Bu içeriklerdeki hukuki sorumluluk ilgili ajanslara aittir.
Düzce’de son dakika gelişmeleri ve tüm yerel haberler için Google’da “Düzce Hür Haber” yazarak sitemize ulaşabilirsiniz.
Düzce’de son dakika gelişmeleri ve tüm yerel haberler için Google’da “Düzce Hür Haber” yazarak sitemize ulaşabilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

