Düzce’nin Yakından Tanıdığı Vali Şahin’in Görevi Değişti
Düzce’nin Yakından Tanıdığı Vali Şahin’in Görevi Değişti
Eski Düzce Valisi Vasip Şahin, yeni kararla Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.
Düzce’nin yakından tanıdığı eski vali Vasip Şahin’in görevi değişti. Yeni kararla Şahin, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.
Karar doğrultusunda Ankara Valisi Vasip Şahin görevinden alınırken, yerine Aydın Valisi Yakup Canbolat atandı.
Düzce’de görev yapmıştı
Kamu yönetiminde uzun yıllardır çeşitli görevlerde bulunan Vasip Şahin, Düzce’de de iz bırakan isimler arasında yer alıyor.
Şahin, 1999 Marmara Depremi sonrasında Düzce’de vali yardımcısı olarak görev yaptı. Bu süreçte Akçakoca Kaymakamlığı görevini de vekaleten yürüttü.
Düzce Valiliği yaptı
Vasip Şahin, 7 Haziran 2010 tarihinde Düzce Valisi olarak atandı. 18 Temmuz 2012’ye kadar sürdürdüğü görev süresinde kentte önemli kamu hizmetlerinde bulundu.
Yeni görevi TİHEK Başkanlığı
Son kararın ardından Vasip Şahin’in yeni görevi Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Başkanlığı oldu.
Şahin’in yeni görevi, Düzce’de de dikkat çeken gelişmeler arasında yer aldı.
Düzce’de son dakika gelişmeleri ve tüm yerel haberler için Google’da “Düzce Hür Haber” yazarak sitemize ulaşabilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

