Düzce'nin Ucra Köylerinde Sağlık Taramasına Devam Ediyor

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2024 - 12:27, Güncelleme: 15.01.2024 - 12:27
 

Düzce'nin Ucra Köylerinde Sağlık Taramasına Devam Ediyor

Düzce Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mobil gezici sağlık aracıyla gittikleri Paşaormanı köyünde sağlık taraması yaptı, halkı bilgilendirdi.
Kanserle mücadelede önemli bir yer tutan ve Düzce’de en ucra noktalara kadar giderek vatandaşlara ücretsiz kanser taraması yapan ekipler Paşaormanı köyünde halkın ayağına kadar giderek sağlık taramasına devam ediyor. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) biriminde görevli personel Kanserinin risk faktörleri, belirtileri, tanı ve tedavi yöntemleri konularında bilgilendirmek, kanserden korunacak sağlıklı yaşam şartlarına yönlendirmek ve kanser taraması yaptı.  
Düzce Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mobil gezici sağlık aracıyla gittikleri Paşaormanı köyünde sağlık taraması yaptı, halkı bilgilendirdi.

Kanserle mücadelede önemli bir yer tutan ve Düzce’de en ucra noktalara kadar giderek vatandaşlara ücretsiz kanser taraması yapan ekipler Paşaormanı köyünde halkın ayağına kadar giderek sağlık taramasına devam ediyor.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) biriminde görevli personel Kanserinin risk faktörleri, belirtileri, tanı ve tedavi yöntemleri konularında bilgilendirmek, kanserden korunacak sağlıklı yaşam şartlarına yönlendirmek ve kanser taraması yaptı.

 
Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.