Düzce’nin sağlıkta bir eksiği daha kapandı

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 20.12.2023 - 11:54, Güncelleme: 20.12.2023 - 11:54
 

Düzce’nin sağlıkta bir eksiği daha kapandı

Düzce’de sağlık alanında Düzcelilerin uzun zamandır beklediği müjde geldi. Kalp Merkezi’nin haberini akşam saatlerinde Düzce Milletvekili Ercan Öztürk verdi. Düzce’deki sağlık alanındaki yenilikler böylece devam ediyor.
Düzce’de son dönemde sağlık alanında yaşanan kadro ve cihaz takviyeleri, Ağız ve Diş Hastanesi, Muncurlu’da çocuk acil ve yoğun bakımı ile kadın doğum servisi gibi yaşanan gelişmelerin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde daha önce ülke gündemine de taşınan önemli bir eksiklik görülen anjiyo cihazına kavuştu. Sağlık Bakanlığı tarafından 2022 yılında ön ruhsatı verilen devlet hastanesi içinde ‘Kalp Merkezi’ne Düzce nihayet kavuştu. Müjdeli haberi AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk sosyal medya hesabından verdi. Ercan Öztürk paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Uzun süredir beklediğimiz, Kalp Merkezimiz için ilk adım olan Anjiyo Cihazımız Düzce Atatürk Devlet Hastanemize geldi. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.” 
Düzce’de sağlık alanında Düzcelilerin uzun zamandır beklediği müjde geldi. Kalp Merkezi’nin haberini akşam saatlerinde Düzce Milletvekili Ercan Öztürk verdi. Düzce’deki sağlık alanındaki yenilikler böylece devam ediyor.

Düzce’de son dönemde sağlık alanında yaşanan kadro ve cihaz takviyeleri, Ağız ve Diş Hastanesi, Muncurlu’da çocuk acil ve yoğun bakımı ile kadın doğum servisi gibi yaşanan gelişmelerin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde daha önce ülke gündemine de taşınan önemli bir eksiklik görülen anjiyo cihazına kavuştu.

Sağlık Bakanlığı tarafından 2022 yılında ön ruhsatı verilen devlet hastanesi içinde ‘Kalp Merkezi’ne Düzce nihayet kavuştu. Müjdeli haberi AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk sosyal medya hesabından verdi.

Ercan Öztürk paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Uzun süredir beklediğimiz, Kalp Merkezimiz için ilk adım olan Anjiyo Cihazımız Düzce Atatürk Devlet Hastanemize geldi. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.