Düzceliler suları doldurun damacanaları hazırlayın!

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.09.2025 - 10:54, Güncelleme: 05.09.2025 - 11:15
 

Düzceliler suları doldurun damacanaları hazırlayın!

Düzce Belediyesi'nin kent genelinde uygulamaya koyduğu planlı su kesintileri devam etmektedir.
Bu kesintiler, 2 Eylül ile 12 Eylül tarihleri arasında, her gece 21:30 ile sabah 07:30 arasındaki saatlerde gerçekleşecektir. 3 Eylül Çarşamba akşamı da dahil olmak üzere, kesintilerin söz konusu saatlerde yapılacağı bildirilmiştir. Vatandaşlar, su kesintisi saatlerine hazırlıklı olmak adına bidon ve damacanalara su doldurarak önlemlerini almışlardır.Belediye yetkilileri, vatandaşlara su kullanımını kesinti saatlerini göz önünde bulundurarak planlamalarını önermektedir. Depolanabilen su kaplarına sahip kişilerin önceden tedbir alması, yaşlı ve hasta bireylerin zor durumda kalmamaları için toplumsal duyarlılığın önemi vurgulanmıştır. Kuraklık riskinin sürdüğü bir dönemde olan Düzce'de, su kesintilerinin ileriki zamanlarda başka bölgeleri de etkileyebileceği konusunda belediye tarafından uyarı yapılmıştır. Hava şartları ve su seviyelerinin değerlendirilmesi sonucunda kesinti programının güncellenebileceği belirtilmiştir. Düzce halkı, su kesintisine karşı birlik ve beraberlik gösterirken, özellikle sabah erken saatlerde su ihtiyacında bir artış olabileceği konusunda dikkatli olmaları tavsiye edilmiştir.
Düzce Belediyesi'nin kent genelinde uygulamaya koyduğu planlı su kesintileri devam etmektedir.

Bu kesintiler, 2 Eylül ile 12 Eylül tarihleri arasında, her gece 21:30 ile sabah 07:30 arasındaki saatlerde gerçekleşecektir.

3 Eylül Çarşamba akşamı da dahil olmak üzere, kesintilerin söz konusu saatlerde yapılacağı bildirilmiştir. Vatandaşlar, su kesintisi saatlerine hazırlıklı olmak adına bidon ve damacanalara su doldurarak önlemlerini almışlardır.Belediye yetkilileri, vatandaşlara su kullanımını kesinti saatlerini göz önünde bulundurarak planlamalarını önermektedir. Depolanabilen su kaplarına sahip kişilerin önceden tedbir alması, yaşlı ve hasta bireylerin zor durumda kalmamaları için toplumsal duyarlılığın önemi vurgulanmıştır.

Kuraklık riskinin sürdüğü bir dönemde olan Düzce'de, su kesintilerinin ileriki zamanlarda başka bölgeleri de etkileyebileceği konusunda belediye tarafından uyarı yapılmıştır. Hava şartları ve su seviyelerinin değerlendirilmesi sonucunda kesinti programının güncellenebileceği belirtilmiştir. Düzce halkı, su kesintisine karşı birlik ve beraberlik gösterirken, özellikle sabah erken saatlerde su ihtiyacında bir artış olabileceği konusunda dikkatli olmaları tavsiye edilmiştir.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.