Düzce'den 10 Altın! Tenis Turnuvası Başarısı

Spor (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.08.2025 - 11:22, Güncelleme: 04.08.2025 - 11:22
 

Düzce'den 10 Altın! Tenis Turnuvası Başarısı

Analig tenis kız ve erkek grup müsabakalarında Düzceli sporcular 10 altın madalya kazandı.
Samsun’da 31 Temmuz-05 Ağustos 2025 tarihleri arasında yapılan Analig tenis kız ve erkek grup müsabakalarına antrenörleri Levent Hasdemir ve Ahmet Usluer eşliğinde katılan sporculardan erkeklerde Emir Lokum, Demir Aydın, Mustafa Eren Yazıcı, Mustafa Çınar Balcı ve Toprak İlhan, kızlarda ise Serra Deniz Bal, Deniz Yılmaz, Duru Özkan, Yaren Meva Çakır ve Eslem Bulut 10 birincilik alarak 10 altın madalya kazandılar.Düzce takımları gruplarını lider olarak bitirerek Trabzon’daki yarı finallere katılmaya hak kazandı.
Analig tenis kız ve erkek grup müsabakalarında Düzceli sporcular 10 altın madalya kazandı.

Samsun’da 31 Temmuz-05 Ağustos 2025 tarihleri arasında yapılan Analig tenis kız ve erkek grup müsabakalarına antrenörleri Levent Hasdemir ve Ahmet Usluer eşliğinde katılan sporculardan erkeklerde Emir Lokum, Demir Aydın, Mustafa Eren Yazıcı, Mustafa Çınar Balcı ve Toprak İlhan, kızlarda ise Serra Deniz Bal, Deniz Yılmaz, Duru Özkan, Yaren Meva Çakır ve Eslem Bulut 10 birincilik alarak 10 altın madalya kazandılar. Düzce takımları gruplarını lider olarak bitirerek Trabzon’daki yarı finallere katılmaya hak kazandı.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.