Düzce'de Trafik Tedbirleri Arttırılıyor

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.02.2024 - 16:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 16:09
 

Düzce'de Trafik Tedbirleri Arttırılıyor

Trafik ekipleri otobüs kazalarının önüne geçebilmek için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.
Düzce Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri sehirlerarası otobüs terminalinde otobüs firması sahipleri ile toplantı yaparak alınan tedbirleri değerlendirdi. Son dönemde karayollarinda yaşanan çok sayıda olumlu ve yaralamali otobüs kazaları sonrası Düzce'de trafik ekipleri otobüsler üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdi. Bu çerçevede ekipler Düzce şehirlerarası otobüs terminalinde otobüs firmasi sahipleriyle alınan önlemleri değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi. Vali yardımcısı Mustafa Can liderliğinde yapılan toplantıda otobüs firması sahipleri aldıkları önlemleri anlatırken trafik ekipleri de kurallar ve kanunları hatırlattı. Ekipler ayrıca Düzce' deki otobüs firmalarının karıştığı kazaların yaşanmadığını belirterek firma sahiplerine teşekkür ettiler.    
Trafik ekipleri otobüs kazalarının önüne geçebilmek için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Düzce Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri sehirlerarası otobüs terminalinde otobüs firması sahipleri ile toplantı yaparak alınan tedbirleri değerlendirdi.

Son dönemde karayollarinda yaşanan çok sayıda olumlu ve yaralamali otobüs kazaları sonrası Düzce'de trafik ekipleri otobüsler üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdi. Bu çerçevede ekipler Düzce şehirlerarası otobüs terminalinde otobüs firmasi sahipleriyle alınan önlemleri değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi. Vali yardımcısı Mustafa Can liderliğinde yapılan toplantıda otobüs firması sahipleri aldıkları önlemleri anlatırken trafik ekipleri de kurallar ve kanunları hatırlattı.


Ekipler ayrıca Düzce' deki otobüs firmalarının karıştığı kazaların yaşanmadığını belirterek firma sahiplerine teşekkür ettiler.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.