Düzce’de siyaset bir kere daha dibe vurdu

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 13.02.2024 - 14:22, Güncelleme: 13.02.2024 - 16:16
 

Düzce’de siyaset bir kere daha dibe vurdu

Eski haberlerin ardından bu defa da manipülasyon devrede.
Düzce’de yerel seçimlere 2 aydan az bir süre kala siyasi partilerin üyeleri propaganlarını ahlaksızlaştırdı. Geçtiğimiz haftalarda Yeniden refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu aleyhine çok eski haberleri sosyal medya hesaplarından paylaşanlar çıkarken bu defa da olmamış bir olayı varmış gibi gösteren başka partililer ortaya çıktı. Düzce’de yerel seçimler yaklaşırken ahlak sınırları da rafa kalktı. Siyasi partilerin üyeleri sosyal medya hesaplarından başka partilerin adaylarını karalamak için olmadık propaganda modellerine başvuruyor. Geçtiğimiz haftalarda Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu ile ilgili 7 yıl önceki bir haberi yeniymiş gibi servis edilmesinin ardından bu defa da Mehmet Keleş hayranı, İYİ Partili bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı bu kadar olmaz dedirtti.   İYİ Partili’den çirkin paylaşım. İYİ Partili olan ve belediye başkan adayı Mehmet Keleş hayranı bir sosyal medya kullanıcısı başka yerde ve zamanda çekilmiş bir görüntüyü Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Faruk Özlü ve İl Başkanı Hasan Şengüloğlu arasında kavga çıktığını belirterek paylaştı. Paylaşım kısa sürede büyük tepkilere neden olurken, görüntüleri paylaşan kullanıcı ise görüntüleri infialin ardından silmek zorunda kaldı. Yerel seçim atmosferine girilen bugünlerde gayri ahlaki yapılan paylaşımlar yüzyıllardır bir arada yaşayan Düzce’de kargaşa çıkarmaya yönelik paylaşımlar olarak yorumlanırken, seçimin tarihinin yaklaşmasıyla yapılan bu paylaşımlar ahlaksızlık olarak değerlendirildi. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Eski haberlerin ardından bu defa da manipülasyon devrede.

Düzce’de yerel seçimlere 2 aydan az bir süre kala siyasi partilerin üyeleri propaganlarını ahlaksızlaştırdı. Geçtiğimiz haftalarda Yeniden refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu aleyhine çok eski haberleri sosyal medya hesaplarından paylaşanlar çıkarken bu defa da olmamış bir olayı varmış gibi gösteren başka partililer ortaya çıktı. Düzce’de yerel seçimler yaklaşırken ahlak sınırları da rafa kalktı. Siyasi partilerin üyeleri sosyal medya hesaplarından başka partilerin adaylarını karalamak için olmadık propaganda modellerine başvuruyor. Geçtiğimiz haftalarda Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu ile ilgili 7 yıl önceki bir haberi yeniymiş gibi servis edilmesinin ardından bu defa da Mehmet Keleş hayranı, İYİ Partili bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı bu kadar olmaz dedirtti. 

 İYİ Partili’den çirkin paylaşım.



İYİ Partili olan ve belediye başkan adayı Mehmet Keleş hayranı bir sosyal medya kullanıcısı başka yerde ve zamanda çekilmiş bir görüntüyü Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Faruk Özlü ve İl Başkanı Hasan Şengüloğlu arasında kavga çıktığını belirterek paylaştı. Paylaşım kısa sürede büyük tepkilere neden olurken, görüntüleri paylaşan kullanıcı ise görüntüleri infialin ardından silmek zorunda kaldı. Yerel seçim atmosferine girilen bugünlerde gayri ahlaki yapılan paylaşımlar yüzyıllardır bir arada yaşayan Düzce’de kargaşa çıkarmaya yönelik paylaşımlar olarak yorumlanırken, seçimin tarihinin yaklaşmasıyla yapılan bu paylaşımlar ahlaksızlık olarak değerlendirildi.



VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.