Düzce’de Rüzgar ve Dalgalar Etkili, Deniz Yasak

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.06.2025 - 20:25, Güncelleme: 21.06.2025 - 20:25
 

Düzce’de Rüzgar ve Dalgalar Etkili, Deniz Yasak

Düzce’de, hava şartları sebebi ile denize girişler yasaklandı.
Akçakoca Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 21 Haziran 13.15’ten itibaren ilçe genelindeki tüm plaj ve sahillerde denize girilmesinin yasaklandığı belirtildi. Plajlara kırmızı bayraklar asılırken, sahillerdeki cankurtaranlarda denize girilmemesi için vatandaşları uyardı. Rüzgar ve dalgaların etkili olduğu bölgede denize girişlerin 22 Haziran Pazar günü olup olmayacağı ise henüz belirlenmezken, Akçakoca Kaymakamlığı bu konu ile ilgili bilgilendirmeyi Pazar günü öğlen saatlerinde yapacağı öğrenildi.
Düzce’de, hava şartları sebebi ile denize girişler yasaklandı.

Akçakoca Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 21 Haziran 13.15’ten itibaren ilçe genelindeki tüm plaj ve sahillerde denize girilmesinin yasaklandığı belirtildi.

Plajlara kırmızı bayraklar asılırken, sahillerdeki cankurtaranlarda denize girilmemesi için vatandaşları uyardı.

Rüzgar ve dalgaların etkili olduğu bölgede denize girişlerin 22 Haziran Pazar günü olup olmayacağı ise henüz belirlenmezken, Akçakoca Kaymakamlığı bu konu ile ilgili bilgilendirmeyi Pazar günü öğlen saatlerinde yapacağı öğrenildi.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.