Düzce'de okullarda LGS hazırlığı sürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2020 - 18:21, Güncelleme: 17.06.2020 - 18:33
 

Düzce'de okullarda LGS hazırlığı sürüyor

Hafta sonu Düzce'de 96 okulda gerçekleştirilecek olan LGS sınavı öncesinde hazırlıklar tüm hızı ile devam ediyor.
Hafta sonu Düzce'de 96 okulda gerçekleştirilecek olan LGS sınavı öncesinde hazırlıklar tüm hızı ile devam ediyor. Okulların girişlerinde sosyal mesafe alanları oluşturulmaya başlandı.   Korona virüs salgını nedeni ile ertelenen LGS sınavları 20 Haziran'da ülke genelinde yapılacak. Yeni Normalleşme sürecinde gerçekleşecek sınavlar için Düzce'de 96 okulda hummalı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Okulların giriş kısımlarında bekleme alanları, giriş alanları oluşturulurken, sınıflarda dezenfekte ve hijyen kuralları için çalışmalar yapılıyor. Ayrıca sınıflarda sosyal mesafe alanlarına uygun sıralarda yerleştiriliyor. - DÜZCE
Hafta sonu Düzce'de 96 okulda gerçekleştirilecek olan LGS sınavı öncesinde hazırlıklar tüm hızı ile devam ediyor.

Hafta sonu Düzce'de 96 okulda gerçekleştirilecek olan LGS sınavı öncesinde hazırlıklar tüm hızı ile devam ediyor. Okulların girişlerinde sosyal mesafe alanları oluşturulmaya başlandı.

 

Korona virüs salgını nedeni ile ertelenen LGS sınavları 20 Haziran'da ülke genelinde yapılacak. Yeni Normalleşme sürecinde gerçekleşecek sınavlar için Düzce'de 96 okulda hummalı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Okulların giriş kısımlarında bekleme alanları, giriş alanları oluşturulurken, sınıflarda dezenfekte ve hijyen kuralları için çalışmalar yapılıyor. Ayrıca sınıflarda sosyal mesafe alanlarına uygun sıralarda yerleştiriliyor. - DÜZCE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.