**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Düzce'de Jandarmadan genç yaşta trafik eğitimi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2022 - 10:41, Güncelleme: 17.03.2022 - 10:41
 

Düzce'de Jandarmadan genç yaşta trafik eğitimi

Düzce'de Jandarmadan genç yaşta trafik eğitimi
Düzce’de jandarma trafik timleri okul okul gezerek geleceğin büyüklerine trafik eğitimi veriyor.Düzce Merkez Doğanlı Köyü Eşref Taşhan İlkokulu ve Ortaokulunda eğitim öğretim gören 155 öğrenciye Jandarma Trafik Şube Müdürlüğünde görev yapan trafik timleri, okul okul gezerek eğitim veriyor. Geleceğin büyükleri ve sürücüleri olan öğrencilere yönelik eğitici faaliyetler kapsamında güvenli karşıdan karşıya geçiş yerleri, trafik işaret levhaları, trafikte görme ve görülme, yaya geçidinin kullanımı, emniyet kemeri kullanımı, araçlarda güvenli yolculuk, araçlardan inme ve binme gibi kurallarla ilgili dikkat edilecek konularda bilgilendirmede bulundular.Çocuklar eğitimde merak ettikleri soruları da sorarak öğrendiler.
Düzce'de Jandarmadan genç yaşta trafik eğitimi

Düzce’de jandarma trafik timleri okul okul gezerek geleceğin büyüklerine trafik eğitimi veriyor.Düzce Merkez Doğanlı Köyü Eşref Taşhan İlkokulu ve Ortaokulunda eğitim öğretim gören 155 öğrenciye Jandarma Trafik Şube Müdürlüğünde görev yapan trafik timleri, okul okul gezerek eğitim veriyor.

Geleceğin büyükleri ve sürücüleri olan öğrencilere yönelik eğitici faaliyetler kapsamında güvenli karşıdan karşıya geçiş yerleri, trafik işaret levhaları, trafikte görme ve görülme, yaya geçidinin kullanımı, emniyet kemeri kullanımı, araçlarda güvenli yolculuk, araçlardan inme ve binme gibi kurallarla ilgili dikkat edilecek konularda bilgilendirmede bulundular.Çocuklar eğitimde merak ettikleri soruları da sorarak öğrendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.