Düzce'de evdeki kokudan zehirlenen 5 kişilik aile tedaviye alındı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2020 - 15:00, Güncelleme: 30.09.2020 - 15:06
 

Düzce'de evdeki kokudan zehirlenen 5 kişilik aile tedaviye alındı

- Düzce'de evdeki kokudan zehirlenen 5 kişilik aile tedaviye alındı Evdeki konunun nedeni araştırılıyor Düzce'nin Gümüşova ilçesinde 5 kişi evde oldukları sırada kaynağı bilinmeyen bir koku nedeniyle zehirlenerek mide bulantısı şikayeti ile kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
- Düzce'de evdeki kokudan zehirlenen 5 kişilik aile tedaviye alındı Evdeki konunun nedeni araştırılıyor DÜZCE - Düzce'nin Gümüşova ilçesinde 5 kişi evde oldukları sırada kaynağı bilinmeyen bir koku nedeniyle zehirlenerek mide bulantısı şikayeti ile kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Alının bilgilere göre olay Gümüşova ilçesi Kültür Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre henüz sebebi bilinmeyen bir kokudan dolayı aynı evde bulunan Selami Kılıç (65), Meliha Kılıç (61), Meryem Kars (47), Hasret Karamahmutoğlu ve Kadir İbrahim Sak mide bulantısı ve baş dönmesi şikayeti ile sağlık ekiplerini aradılar. Olay yerin gelen sağlık ekipleri zehirlenen 5 kişiyi Düzce Üniversitesi Hastanesi ve Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Zehirlenenlerin durumunun ağır olmadığı öğrenildi. 4 katlı binanın giriş ve çıkışı kapatıldı Zehirlenmenin meydana geldiği ev polis ekipleri tarafından güvenlik şeridi ile kapatılırken olay yerine gelen doğalgaz ekipleri gaz kaçağına karşı ölçüm yaptılar. Ekipler, doğalgazdan kaynaklı bir zehirlenme olmadığı tespit edilirken kokunun nedeni ise araştırılıyor.            
- Düzce'de evdeki kokudan zehirlenen 5 kişilik aile tedaviye alındı Evdeki konunun nedeni araştırılıyor Düzce'nin Gümüşova ilçesinde 5 kişi evde oldukları sırada kaynağı bilinmeyen bir koku nedeniyle zehirlenerek mide bulantısı şikayeti ile kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

- Düzce'de evdeki kokudan zehirlenen 5 kişilik aile tedaviye alındı

Evdeki konunun nedeni araştırılıyor

DÜZCE - Düzce'nin Gümüşova ilçesinde 5 kişi evde oldukları sırada kaynağı bilinmeyen bir koku nedeniyle zehirlenerek mide bulantısı şikayeti ile kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Alının bilgilere göre olay Gümüşova ilçesi Kültür Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre henüz sebebi bilinmeyen bir kokudan dolayı aynı evde bulunan Selami Kılıç (65), Meliha Kılıç (61), Meryem Kars (47), Hasret Karamahmutoğlu ve Kadir İbrahim Sak mide bulantısı ve baş dönmesi şikayeti ile sağlık ekiplerini aradılar. Olay yerin gelen sağlık ekipleri zehirlenen 5 kişiyi Düzce Üniversitesi Hastanesi ve Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Zehirlenenlerin durumunun ağır olmadığı öğrenildi.

4 katlı binanın giriş ve çıkışı kapatıldı

Zehirlenmenin meydana geldiği ev polis ekipleri tarafından güvenlik şeridi ile kapatılırken olay yerine gelen doğalgaz ekipleri gaz kaçağına karşı ölçüm yaptılar. Ekipler, doğalgazdan kaynaklı bir zehirlenme olmadığı tespit edilirken kokunun nedeni ise araştırılıyor.

 
 
 
 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.