Düzce'de Bisiklet parkları caddeye renk getirecek
Düzce'de Bisiklet parkları caddeye renk getirecek
Görüntü kirliliğinin önüne geçilecek.Bisiklet parkları caddeye renk getirecek
Düzce’nin gözbebeğinde başlayan Kent Estetiği Projesi kapsamında İstanbul Caddesi ve Millet Bahçesi çevresinde bisiklet kullananlar için park mobilyaları yerleştirilmeye başlandı.Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla çalışmalar yürüten Düzce Belediyesi tarafından şehir merkezinde bisiklet park alanları oluşturuluyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Kent Estetiği Projesi ile 5’li ve 10’lu olmak üzere 23 adet bisiklet park yeri hazırlandı. İstanbul Caddesi üzerinde belirlenen bölgelere konulmaya başlayan bisiklet park mobilyaları caddeye ayrı bir hava kattı.Millet Bahçesi çevresine de oluşturulacak bisiklet park alanlarıyla Düzceliler bisikletlerini park edip Millet Bahçesinde vakit geçirebilecek. Düzce Belediyesi talebe göre park yerlerini artırabilecek.

Düzce’de son dakika gelişmeleri ve tüm yerel haberler için Google’da “Düzce Hür Haber” yazarak sitemize ulaşabilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

