Düzce’de 70 Personel Alımı İçin Mülakat Tarihi Açıklandı

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.06.2026 - 19:19, Güncelleme: 08.06.2026 - 19:35
 

Düzce’de 70 Personel Alımı İçin Mülakat Tarihi Açıklandı

Düzce İl Özel İdaresi ve İŞKUR iş birliğiyle 70 personel alımı için mülakat tarihi belli oldu. Görüşmeler 9 Haziran’da yapılacak.
Düzce İl Özel İdaresi ile Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen Toplum Yararına Program kapsamında 70 personel alımı için mülakat tarihi açıklandı. 70 Personel Alımı İçin Süreç Başladı Düzce merkez ve ilçelerinde, Düzce İl Özel İdaresi’ne bağlı kurum ve kuruluşlarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacak.Afet nedeniyle oluşan bakım, onarım ve temizlik ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla yürütülecek çalışmalar kapsamında 70 personel istihdam edilecek. Toplum Yararına Program Kapsamında Yapılacak Personel alımı, Düzce İl Özel İdaresi ile İŞKUR iş birliğiyle Toplum Yararına Programı kapsamında gerçekleştirilecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından adaylar için mülakat süreci başlayacak. Mülakat 9 Haziran’da Yapılacak Açıklanan duyuruya göre mülakat, 9 Haziran 2026 Salı günü gerçekleştirilecek.Görüşmeler saat 10.00’da KYK Soğancı Yurdu Konferans Salonu’nda yapılacak. Adayların Saat ve Yere Dikkat Etmesi Gerekiyor Mülakata katılacak adayların belirtilen tarih ve saatte salonda hazır bulunması önem taşıyor.Alım sürecinin tamamlanmasının ardından görevlendirilecek personelin, Düzce merkez ve ilçelerinde ihtiyaç duyulan alanlarda çalışması bekleniyor.
Düzce İl Özel İdaresi ve İŞKUR iş birliğiyle 70 personel alımı için mülakat tarihi belli oldu. Görüşmeler 9 Haziran’da yapılacak.

Düzce İl Özel İdaresi ile Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen Toplum Yararına Program kapsamında 70 personel alımı için mülakat tarihi açıklandı.

70 Personel Alımı İçin Süreç Başladı

Düzce merkez ve ilçelerinde, Düzce İl Özel İdaresi’ne bağlı kurum ve kuruluşlarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacak.Afet nedeniyle oluşan bakım, onarım ve temizlik ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla yürütülecek çalışmalar kapsamında 70 personel istihdam edilecek.

Toplum Yararına Program Kapsamında Yapılacak

Personel alımı, Düzce İl Özel İdaresi ile İŞKUR iş birliğiyle Toplum Yararına Programı kapsamında gerçekleştirilecek.

Başvuruların tamamlanmasının ardından adaylar için mülakat süreci başlayacak.

Mülakat 9 Haziran’da Yapılacak

Açıklanan duyuruya göre mülakat, 9 Haziran 2026 Salı günü gerçekleştirilecek.Görüşmeler saat 10.00’da KYK Soğancı Yurdu Konferans Salonu’nda yapılacak.

Adayların Saat ve Yere Dikkat Etmesi Gerekiyor

Mülakata katılacak adayların belirtilen tarih ve saatte salonda hazır bulunması önem taşıyor.Alım sürecinin tamamlanmasının ardından görevlendirilecek personelin, Düzce merkez ve ilçelerinde ihtiyaç duyulan alanlarda çalışması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.