Düzce’de 4 Nisan Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde Elektrik Kesilecek?

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.04.2026 - 22:04, Güncelleme: 03.04.2026 - 22:04
 

Düzce’de 4 Nisan Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde Elektrik Kesilecek?

Düzce’de 4 Nisan 2026’da planlı elektrik kesintileri uygulanacak. SEDAŞ’ın açıkladığı listeye göre birçok ilçe ve mahallede kesinti olacak.
Düzce’de 4 Nisan 2026 Cumartesi günü planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) tarafından yayımlanan kesinti programına göre birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintilerin bakım ve altyapı çalışmaları kapsamında gerçekleştirileceği belirtilirken, vatandaşların kesinti saatlerine karşı dikkatli olmaları istendi. Kesinti Detayları Yığılca 09:00 – 17:00 Ahmetçiler, Atatürk, Orhangazi, Tıraşlar ve çevresi Cumayeri 09:00 – 11:00 (Yaka) 09:15 – 12:00 (Ali Usta, Esentepe, Kıran, Çelikdere ve çevresi) 09:00 – 12:00 (Arif, Çamlıpınar, Kızılüzüm ve çevresi) 12:00 – 14:00 (Çevrik, Fatih ve çevresi) Gölyaka 10:30 – 15:30 Delihüseyin, Dursunlu, Kıran ve çevresi Kesintilerin farklı saat aralıklarında ve geniş bölgelerde uygulanacağı görülürken, vatandaşların özellikle elektrikli cihazlarını korumaları öneriliyor. SEDAŞ tarafından açıklanan planlı kesintilerde değişiklik yaşanabileceği belirtilirken, en güncel bilgiler için resmi kesinti sorgulama ekranının takip edilmesi öneriliyor.
Düzce’de 4 Nisan 2026’da planlı elektrik kesintileri uygulanacak. SEDAŞ’ın açıkladığı listeye göre birçok ilçe ve mahallede kesinti olacak.

Düzce’de 4 Nisan 2026 Cumartesi günü planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) tarafından yayımlanan kesinti programına göre birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi yaşanacak.

Kesintilerin bakım ve altyapı çalışmaları kapsamında gerçekleştirileceği belirtilirken, vatandaşların kesinti saatlerine karşı dikkatli olmaları istendi.

Kesinti Detayları

Yığılca

  • 09:00 – 17:00
  • Ahmetçiler, Atatürk, Orhangazi, Tıraşlar ve çevresi

Cumayeri

  • 09:00 – 11:00 (Yaka)
  • 09:15 – 12:00 (Ali Usta, Esentepe, Kıran, Çelikdere ve çevresi)
  • 09:00 – 12:00 (Arif, Çamlıpınar, Kızılüzüm ve çevresi)
  • 12:00 – 14:00 (Çevrik, Fatih ve çevresi)

Gölyaka

  • 10:30 – 15:30
  • Delihüseyin, Dursunlu, Kıran ve çevresi

Kesintilerin farklı saat aralıklarında ve geniş bölgelerde uygulanacağı görülürken, vatandaşların özellikle elektrikli cihazlarını korumaları öneriliyor.

SEDAŞ tarafından açıklanan planlı kesintilerde değişiklik yaşanabileceği belirtilirken, en güncel bilgiler için resmi kesinti sorgulama ekranının takip edilmesi öneriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.