**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Düzce'de 30 köpek katliamı tüm ayrıntıları

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2022 - 19:22, Güncelleme: 18.05.2022 - 20:13
 

Düzce'de 30 köpek katliamı tüm ayrıntıları

Düzce'de 30 köpek katliamı tüm ayrıntıları
Düzce Hayvanları Koruma Derneği (Bipativer)'e 11.05.2022'de gelen "Yaklaşık 30 köpeğin öldürülerek bir araziye gömüldüğü" ihbarı üzerine bölgede ilgili tarihten itibaren araştırma başlatıld.Edilen bilgilere göre;Bölgede daha önce, yapılan bir ihbar üzerine kazı çalışmaları yapılmış.Yaklaşık 30 köpeğin öldürülerek gömüldüğü söyleniyor. Ancak yapılan ilk kazı çalışmasında sadece birkaç köpeğe rastlanılmış ve süreç yavaşlamış. Düzce Hayvanları Koruma Derneği (Bipativer) olaya müdahil olduktan sonra ne oldu? Sahayı yakından incelendi ve üstü kapatılan çukurlardan hayvanların gömülmüş olabileceği yerleri işaretlendi.Tekrar kazı çalışmalarının yapılabilmesi için savcılığa başvuru yapıldı.Cumayeri Emniyet Ekipleri ile beraber 16.05 .2022 tarihinde tekrar tespit edilen ve inceleme yapılan bölgelerin kazılma işlemi yapıldı.Havanın kararması ve ağır koku sebebiyle arama çalışmalarına devam edilemedi. Son durum ne? Tespit edilen ve kazılmasını istenilen bölgeler kazıldı.Kazı çalışmasında 8 köpeğin daha ölüsü bulundu.Sabah saatlerinden itibaren tekrar sahada ve kazı çalışmalarında bölgede yer alındı. Suç duyurusunda bulunundu ve yasal sürecler başlatıldı. Bundan sonra ne olacak? Henüz bu toplu katliamı kimlerin yaptığı belli değil.Düzce Hayvanları Koruma Derneği Tespit edilen bölgenin kazılmaya devam edilmesini ve tüm hayvanların çıkarılarak otopsi ile ölüm nedenlerinin öğrenilmesini istiyoruz.İhbara göre çok sayıda hayvanın daha ölüsü gömülü olarak bekliyor.Olayı yakından takip ederek bu olaydan sorumlu kişilerin ortaya çıkmasını istiyoruz.Sürecinin yakından takipçisi olmaya devam edecek ve yasal sürecimizi sürdüreceğiz.dedi KAYNAK:DÜZCE HAYVANLARI KORUMA DERNEĞİ
Düzce'de 30 köpek katliamı tüm ayrıntıları

Düzce Hayvanları Koruma Derneği (Bipativer)'e 11.05.2022'de gelen "Yaklaşık 30 köpeğin öldürülerek bir araziye gömüldüğü" ihbarı üzerine bölgede ilgili tarihten itibaren araştırma başlatıld.Edilen bilgilere göre;Bölgede daha önce, yapılan bir ihbar üzerine kazı çalışmaları yapılmış.Yaklaşık 30 köpeğin öldürülerek gömüldüğü söyleniyor. Ancak yapılan ilk kazı çalışmasında sadece birkaç köpeğe rastlanılmış ve süreç yavaşlamış.



Düzce Hayvanları Koruma Derneği (Bipativer) olaya müdahil olduktan sonra ne oldu?
Sahayı yakından incelendi ve üstü kapatılan çukurlardan hayvanların gömülmüş olabileceği yerleri işaretlendi.Tekrar kazı çalışmalarının yapılabilmesi için savcılığa başvuru yapıldı.Cumayeri Emniyet Ekipleri ile beraber 16.05 .2022 tarihinde tekrar tespit edilen ve inceleme yapılan bölgelerin kazılma işlemi yapıldı.Havanın kararması ve ağır koku sebebiyle arama çalışmalarına devam edilemedi.

Son durum ne?
Tespit edilen ve kazılmasını istenilen bölgeler kazıldı.Kazı çalışmasında 8 köpeğin daha ölüsü bulundu.Sabah saatlerinden itibaren tekrar sahada ve kazı çalışmalarında bölgede yer alındı. Suç duyurusunda bulunundu ve yasal sürecler başlatıldı.

Bundan sonra ne olacak?
Henüz bu toplu katliamı kimlerin yaptığı belli değil.Düzce Hayvanları Koruma Derneği Tespit edilen bölgenin kazılmaya devam edilmesini ve tüm hayvanların çıkarılarak otopsi ile ölüm nedenlerinin öğrenilmesini istiyoruz.İhbara göre çok sayıda hayvanın daha ölüsü gömülü olarak bekliyor.Olayı yakından takip ederek bu olaydan sorumlu kişilerin ortaya çıkmasını istiyoruz.Sürecinin yakından takipçisi olmaya devam edecek ve yasal sürecimizi sürdüreceğiz.dedi

KAYNAK:DÜZCE HAYVANLARI KORUMA DERNEĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.