Düzce'de 10 dakikalık sağanak sokakları göle çevirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2021 - 14:27, Güncelleme: 12.08.2021 - 15:15
 

Düzce'de 10 dakikalık sağanak sokakları göle çevirdi

Düzce'de 10 dakikalık sağanak sokakları göle çevirdi
Düzce’de 10 dakika kadar etkili olan sağanak yağmur kent merkezinde yolları adeta göle çevirdi.Düzce’de beklenen yağmur bugün başladı. Bir anda bastıran yağmur kısa sürede kenti etkisi altına aldı. Yaklaşık 10 dakika süren sağanak yağış, cadde ve sokakları adete göle çevirdi. Yağan yağmur sonrası ev ve iş yerlerine gitmek isteyen vatandaşlar ve araç ile bisiklet ve motosiklet sürücüleri ise zor anlar yaşattı. Bazı vatandaşlar göle dönen cadde ve sokaklarda karşıdan karşıya geçerken güçlük çekerken, araç sürücüleri ise göle dönen yollarda düşük hızda ilerledi.
Düzce'de 10 dakikalık sağanak sokakları göle çevirdi

Düzce’de 10 dakika kadar etkili olan sağanak yağmur kent merkezinde yolları adeta göle çevirdi.Düzce’de beklenen yağmur bugün başladı. Bir anda bastıran yağmur kısa sürede kenti etkisi altına aldı. Yaklaşık 10 dakika süren sağanak yağış, cadde ve sokakları adete göle çevirdi.

Yağan yağmur sonrası ev ve iş yerlerine gitmek isteyen vatandaşlar ve araç ile bisiklet ve motosiklet sürücüleri ise zor anlar yaşattı. Bazı vatandaşlar göle dönen cadde ve sokaklarda karşıdan karşıya geçerken güçlük çekerken, araç sürücüleri ise göle dönen yollarda düşük hızda ilerledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.