Düzce Sevdalılarından Düzce Hür Habere ziyaret

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.12.2023 - 16:31, Güncelleme: 25.12.2023 - 15:45
 

Düzce Sevdalılarından Düzce Hür Habere ziyaret

Düzce'de yaptığı yardımlarla birçok insanın ve ailenin gönüllerine dokunan Düzce Sevdalıları Yardımlaşma Derneği, Düzce Hür Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.
Ziyarette birlikte yapılabilecek projeler masaya yatırılırken Düzce Sevdalıları Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşit Kurt, çalışmalarından dolayı gazete yönetimine ve ekibine başarılar diledi.Düzce’de hem yaptığı yardımlarla insanların hayatlarına dokunan afet anında ise felaket bölgelerine giderek Düzcelilerin yardımlarını ulaştıran Düzce Sevdalıları Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşit Kurt, Basın Medya sorumlusu Ömür Bilgin, dernek üyeleri Nermin Şahin ve Emre Arlı ile Hür Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Düzce Hür Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hürkerim Küçükusta misafirlerini ağırlarken, ortak yapılabilecek projeler masaya yatırıldı.Düzce Sevdalılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşit Kurt, “Basın ihtiyacı olan, sessiz çoğunlukların sesinin duyurulmasına çok önemli bir faktör. Bu noktada baskıların yoğun yaşandığı bir mesleği başarıyla icra ederek çok zor bir görevi yerine getiren Düzce Hür Haber Gazetesini tarafsız, ilkeli, doğru yayıncılığından dolayı tebrik ederim. Toplumun bir parçası olan STK’ların sesini duyurmadaki haberleriniz bizler için çok önemli bu noktada ortak çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.Düzce Hür Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı küçükusta ise; “Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Basın toplumun sesi olmak zorunda bizlerde bunu yapma gayreti içindeyiz. Bu görevi yerine getirirken STK olarak sizlerin de zaman zaman destekleriniz biz haberciler için büyük önem kazanıyor” dedi.
Düzce'de yaptığı yardımlarla birçok insanın ve ailenin gönüllerine dokunan Düzce Sevdalıları Yardımlaşma Derneği, Düzce Hür Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette birlikte yapılabilecek projeler masaya yatırılırken Düzce Sevdalıları Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşit Kurt, çalışmalarından dolayı gazete yönetimine ve ekibine başarılar diledi.Düzce’de hem yaptığı yardımlarla insanların hayatlarına dokunan afet anında ise felaket bölgelerine giderek Düzcelilerin yardımlarını ulaştıran Düzce Sevdalıları Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşit Kurt, Basın Medya sorumlusu Ömür Bilgin, dernek üyeleri Nermin Şahin ve Emre Arlı ile Hür Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Düzce Hür Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hürkerim Küçükusta misafirlerini ağırlarken, ortak yapılabilecek projeler masaya yatırıldı.Düzce Sevdalılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşit Kurt, “Basın ihtiyacı olan, sessiz çoğunlukların sesinin duyurulmasına çok önemli bir faktör. Bu noktada baskıların yoğun yaşandığı bir mesleği başarıyla icra ederek çok zor bir görevi yerine getiren Düzce Hür Haber Gazetesini tarafsız, ilkeli, doğru yayıncılığından dolayı tebrik ederim. Toplumun bir parçası olan STK’ların sesini duyurmadaki haberleriniz bizler için çok önemli bu noktada ortak çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.Düzce Hür Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı küçükusta ise; “Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Basın toplumun sesi olmak zorunda bizlerde bunu yapma gayreti içindeyiz. Bu görevi yerine getirirken STK olarak sizlerin de zaman zaman destekleriniz biz haberciler için büyük önem kazanıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.