Düzce Sancaklar, Çamköy yolu asfaltlanıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2022 - 12:23, Güncelleme: 01.06.2022 - 12:23
 

Düzce Sancaklar, Çamköy yolu asfaltlanıyor

Düzce Sancaklar, Çamköy yolu asfaltlanıyor
Düzce Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte bozulan yollarda asfaltlama çalışmalarını hızlandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü 2022 asfalt programı Düzce’nin yollarını asfaltlamak için gece gündüz çalışacak.Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, D-655 karayolunun asfalt çalışmasından dolayı İstanbul-Ankara trafik yükünü aylarca çeken Sancaklar-Çamköy arasındaki yolun bozulması nedeniyle bölgede asfalt yenileme çalışması başlattı. Sancaklar-Çamköy arasındaki Servet Bucurgat Caddesinde asfalt kazıma çalışmasının ardından sıcak asfalt dökülecek. Asfalt çalışmasını iki farklı ekiple sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, Çamköy-Körpeşler Mahalleleri arasında yeni açılan yolları da asfaltlamaya başladı. Böylelikle Kuzey Çevre Yolu üzerindeki ana yolların asfaltlanması ile hem sürücüler rahat edecek hem de bozuk yoldan dolayı vatandaşların da şikayetleri giderilmiş olacak.
Düzce Sancaklar, Çamköy yolu asfaltlanıyor

Düzce Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte bozulan yollarda asfaltlama çalışmalarını hızlandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü 2022 asfalt programı Düzce’nin yollarını asfaltlamak için gece gündüz çalışacak. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, D-655 karayolunun asfalt çalışmasından dolayı İstanbul-Ankara trafik yükünü aylarca çeken Sancaklar-Çamköy arasındaki yolun bozulması nedeniyle bölgede asfalt yenileme çalışması başlattı.

Düzce Sancaklar, Çamköy yolu asfaltlanıyor

Sancaklar-Çamköy arasındaki Servet Bucurgat Caddesinde asfalt kazıma çalışmasının ardından sıcak asfalt dökülecek. Asfalt çalışmasını iki farklı ekiple sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, Çamköy-Körpeşler Mahalleleri arasında yeni açılan yolları da asfaltlamaya başladı. Böylelikle Kuzey Çevre Yolu üzerindeki ana yolların asfaltlanması ile hem sürücüler rahat edecek hem de bozuk yoldan dolayı vatandaşların da şikayetleri giderilmiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.