Düzce Lisesi özüne kavuştu 15 Temmuz Şehitleri Metek Toki’de Yaşayacak

Eğitim (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.09.2023 - 14:36, Güncelleme: 26.09.2023 - 14:36
 

Düzce Lisesi özüne kavuştu 15 Temmuz Şehitleri Metek Toki’de Yaşayacak

Düzce’nin ilk lisesi olan Düzce Lisesi yıllar önce kaybettiği ismine yeniden kavuştu.
dı önce Düzce Anadolu Lisesi olan okulun adı son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında hain Fethullah Gülen terör örgütü üyelerince şehit edilenleri yaşatmak üzere 15 Temmuz Şehitleri ismi verilmişti. İsim değişikliği ile birlikte 15 Temmuz Şehitleri ismi TOKİ Mehmet Akif Ersoy ilkokuluna verilecek.   Düzce’nin en köklü ve en eski lisesi olan Düzce Lisesi özüne kavuştu. Kuruluşunun 100'ncü yılını kutlayan Düzce Lisesi, adına yeniden kavuştu. Düzce Lisesi mezunlarının, isimlerini geri almak için verdikleri mücadele nihayet mutlu sonla sonuçlandı.  Kuruluşunun 100’üncü yılını kutlayan Düzce Lisesi daha önce Düzce Anadolu Lisesi olmuştu. Ardından 2016 yılında hain Fethullah Gülen ve Terör örgütü üyelerince girişilen darbe girişimi sırasında şehit olanlarını anısını yaşatmak ve 15 Temmuz’un unutulmaması için ismi Düzce 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi olarak değiştirilmişti. Okulun adı 2010 yılında Düzce Anadolu Lisesi oldu. Düzce Lisesi 1 asırlık tabelasına kuruluşunun 100. yılında yeniden kavuştu.  15 Temmuz Şehitleri ise Metek TOKİ’de yaşayacak. 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatan evlatlarının ismi ise Metek TOKİ’de bulunan TOKİ; Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda yaşayacak.
Düzce’nin ilk lisesi olan Düzce Lisesi yıllar önce kaybettiği ismine yeniden kavuştu.

dı önce Düzce Anadolu Lisesi olan okulun adı son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında hain Fethullah Gülen terör örgütü üyelerince şehit edilenleri yaşatmak üzere 15 Temmuz Şehitleri ismi verilmişti. İsim değişikliği ile birlikte 15 Temmuz Şehitleri ismi TOKİ Mehmet Akif Ersoy ilkokuluna verilecek.  
Düzce’nin en köklü ve en eski lisesi olan Düzce Lisesi özüne kavuştu. Kuruluşunun 100'ncü yılını kutlayan Düzce Lisesi, adına yeniden kavuştu. Düzce Lisesi mezunlarının, isimlerini geri almak için verdikleri mücadele nihayet mutlu sonla sonuçlandı. 
Kuruluşunun 100’üncü yılını kutlayan Düzce Lisesi daha önce Düzce Anadolu Lisesi olmuştu. Ardından 2016 yılında hain Fethullah Gülen ve Terör örgütü üyelerince girişilen darbe girişimi sırasında şehit olanlarını anısını yaşatmak ve 15 Temmuz’un unutulmaması için ismi Düzce 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi olarak değiştirilmişti. Okulun adı 2010 yılında Düzce Anadolu Lisesi oldu. Düzce Lisesi 1 asırlık tabelasına kuruluşunun 100. yılında yeniden kavuştu. 
15 Temmuz Şehitleri ise Metek TOKİ’de yaşayacak.
15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatan evlatlarının ismi ise Metek TOKİ’de bulunan TOKİ; Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda yaşayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.