**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Düzce güne sis ile uyandı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 12.10.2023 - 09:24, Güncelleme: 12.10.2023 - 09:32
 

Düzce güne sis ile uyandı

Şehir merkezinde sabahın erken saatlerinde sis etkili oldu. Sis nedeniyle araçlar yollarda zorlukla ilerleyebildi.
  Düzce şehir merkezi güne sis ile başladı.  Görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düştüğü sis nedeniyle araç sürücüleri yollarda güçlükle ilerleyebildi. İşine ve okuluna gitmek isteyen Düzceliler ise görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle zorluk çekti. Özellikle Cedidiye Cami gibi şehrin sembol yerleri sis altında kalınca ortaya tablo gibi görüntüler çıktı.   Polis ekipleri ise sürücüleri ve vatandaşları görüş mesafesinin düşmesine neden olan sise karşı uyararak sürücülerin farlarını yakmalarını, hız kurallarına uymalarını ve yayalara karşı daha dikkatli seyretmeleri konusunda uyarılarda bulundular.
Şehir merkezinde sabahın erken saatlerinde sis etkili oldu. Sis nedeniyle araçlar yollarda zorlukla ilerleyebildi.

  Düzce şehir merkezi güne sis ile başladı.  Görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düştüğü sis nedeniyle araç sürücüleri yollarda güçlükle ilerleyebildi.

İşine ve okuluna gitmek isteyen Düzceliler ise görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle zorluk çekti. Özellikle Cedidiye Cami gibi şehrin sembol yerleri sis altında kalınca ortaya tablo gibi görüntüler çıktı.

  Polis ekipleri ise sürücüleri ve vatandaşları görüş mesafesinin düşmesine neden olan sise karşı uyararak sürücülerin farlarını yakmalarını, hız kurallarına uymalarını ve yayalara karşı daha dikkatli seyretmeleri konusunda uyarılarda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.