Düzce El Sanatları Merkezi’nden tanıtım atağı

Kültür Sanat (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.02.2024 - 17:24, Güncelleme: 24.02.2024 - 17:24
 

Düzce El Sanatları Merkezi’nden tanıtım atağı

Düzce El Sanatları Merkezi, Ankara’da şehrin tanıtımı için sergi düzenledi.
Sergiye El Sanatları Merkezi’nde yapılan el emeği göz nuru ürünler sergilendi. Sergiyi gezen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, yapılan çalışmaları beğenerek, merkez müdürüne ve öğretmenlerine teşekkür etti. Düzce’yi ve el emeği ürünleri tanıtmak için Düzce El Sanatları merkezi çalışmalarına bütün hzıyla devam ediyor. Bu çerçevede Ankara’da sergi açan ve merkezde kursiyerlerin yaptığı ürünleri sergileyen El Sanatları merkezi sergisi gezenlerden büyük beğeni topladı. Merkezde yapılan ağaç oymacılığı, takı tasarım, konfeksiyon kurslarına kursiyerlerin yaptığı çalışmalar sergilenirken, özellikle ormanlarıyla ünlü Düzce’nin ağaç ve ahşap oyma ürünleri takdir topladı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Ankara Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Hasan Başyiğit’in açılışını yaptığı sergide Düzce’ye özgü özel tasarım ürünler görücüye çıktı. Sergi 4 gün boyunca açık kalırken, sergi ziyaretçi akınına uğradı.  Sergiyi gezenlerin takdirini toplayan çalışmalardan dolayı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Gümen, El Sanatları merkezi Müdürü İsmail Ergün ve öğretmenlerine çalışmaları için teşekkür etti.
Düzce El Sanatları Merkezi, Ankara’da şehrin tanıtımı için sergi düzenledi.

Sergiye El Sanatları Merkezi’nde yapılan el emeği göz nuru ürünler sergilendi. Sergiyi gezen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, yapılan çalışmaları beğenerek, merkez müdürüne ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Düzce’yi ve el emeği ürünleri tanıtmak için Düzce El Sanatları merkezi çalışmalarına bütün hzıyla devam ediyor. Bu çerçevede Ankara’da sergi açan ve merkezde kursiyerlerin yaptığı ürünleri sergileyen El Sanatları merkezi sergisi gezenlerden büyük beğeni topladı.

Merkezde yapılan ağaç oymacılığı, takı tasarım, konfeksiyon kurslarına kursiyerlerin yaptığı çalışmalar sergilenirken, özellikle ormanlarıyla ünlü Düzce’nin ağaç ve ahşap oyma ürünleri takdir topladı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Ankara Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Hasan Başyiğit’in açılışını yaptığı sergide Düzce’ye özgü özel tasarım ürünler görücüye çıktı. Sergi 4 gün boyunca açık kalırken, sergi ziyaretçi akınına uğradı.  Sergiyi gezenlerin takdirini toplayan çalışmalardan dolayı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Gümen, El Sanatları merkezi Müdürü İsmail Ergün ve öğretmenlerine çalışmaları için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.