Düzce Çakırlar Mahallesi de çocuk parkı kavuştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2021 - 18:58, Güncelleme: 17.12.2021 - 18:58
 

Düzce Çakırlar Mahallesi de çocuk parkı kavuştu

Düzce Çakırlar Mahallesi de çocuk parkı kavuştu
Düzce Belediyesi tarafından başlatılan her mahalleye çocuk parkı projesi kapsamında Çakırlar Mahallesi de parkına kavuştu.Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde çocuk parkları oluşturmaya devam ediyor. Çakırlar Mahallesinde yaklaşık 4 dönüm üzerinde başlanan park çalışmaları kış şartlarına rağmen hızla ilerliyor. Yetişkinleri de unutmayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parka fitness aletlerini de yerleştirecek. Parkın içerisine kamelyalar ve mangal yapılması için bölümler hazırlanırken, etrafına da yürüyüş parkurları yapılacak. Gençler spor yapabilecek Düzce Belediyesi, aynı alana basketbol sahası da yapacak. Çocuk parkının karşısına futbol sahasının da tamamlanmasının ardından gençler mahalleden çıkmadan spor yapabilecek. Çakırlar Muhtarı Nurettin Yıldız, bölgeye voleybol sahası yapacaklarını da belirtti. Parkın adı asırlık meşe ağacından Çakırlar Mahalle Muhtarı Nurettin Yıldırım, çocuk parkının yapılacağı alanda 200 yıllık meşe ağacının olduğunu ve parkın adını da Çakırlar Meşe Parkı ve Mesire Alanı olarak Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer ile belirlediklerini kaydetti. 200 yıllık olduğu belirtilen ağacın korumaya da alınacağı kaydedildi.
Düzce Çakırlar Mahallesi de çocuk parkı kavuştu

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan her mahalleye çocuk parkı projesi kapsamında Çakırlar Mahallesi de parkına kavuştu.Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde çocuk parkları oluşturmaya devam ediyor. Çakırlar Mahallesinde yaklaşık 4 dönüm üzerinde başlanan park çalışmaları kış şartlarına rağmen hızla ilerliyor. Yetişkinleri de unutmayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parka fitness aletlerini de yerleştirecek. Parkın içerisine kamelyalar ve mangal yapılması için bölümler hazırlanırken, etrafına da yürüyüş parkurları yapılacak.

Gençler spor yapabilecek
Düzce Belediyesi, aynı alana basketbol sahası da yapacak. Çocuk parkının karşısına futbol sahasının da tamamlanmasının ardından gençler mahalleden çıkmadan spor yapabilecek. Çakırlar Muhtarı Nurettin Yıldız, bölgeye voleybol sahası yapacaklarını da belirtti.

Parkın adı asırlık meşe ağacından
Çakırlar Mahalle Muhtarı Nurettin Yıldırım, çocuk parkının yapılacağı alanda 200 yıllık meşe ağacının olduğunu ve parkın adını da Çakırlar Meşe Parkı ve Mesire Alanı olarak Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer ile belirlediklerini kaydetti. 200 yıllık olduğu belirtilen ağacın korumaya da alınacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.