Düzce Belediyesi kaldırım onarım asfalt çalışması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.09.2021 - 11:01, Güncelleme: 11.09.2021 - 11:01
 

Düzce Belediyesi kaldırım onarım asfalt çalışması

Düzce Belediyesi kaldırım onarım asfalt çalışması
Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son sürat sahada çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bir yandan kaldırımları düzenlerken bir yandan da asfalt yamalama yapıyor.Düzce Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri güzel havanın da etkisi ile şehir merkezinde muhtelif mahallelerde çalışmalarına hızla devam ediyor. Ekipler sorunun olduğu bölgelerde kaldırım yapım ve onarım faaliyetlerini, kilit parke tamiratlarını, bordür tamiratını, asfalt yama çalışmalarını ve yol açma ve reglaj faaliyetlerini aynı anda yapıyor.
Düzce Belediyesi kaldırım onarım asfalt çalışması

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son sürat sahada çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bir yandan kaldırımları düzenlerken bir yandan da asfalt yamalama yapıyor.Düzce Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri güzel havanın da etkisi ile şehir merkezinde muhtelif mahallelerde çalışmalarına hızla devam ediyor. Ekipler sorunun olduğu bölgelerde kaldırım yapım ve onarım faaliyetlerini, kilit parke tamiratlarını, bordür tamiratını, asfalt yama çalışmalarını ve yol açma ve reglaj faaliyetlerini aynı anda yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.