Doğal kan yapıcı antibiyotik! 1 kaşığı tüm vücuda yetiyor

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 16.11.2023 - 14:34, Güncelleme: 16.11.2023 - 14:34
 

Doğal kan yapıcı antibiyotik! 1 kaşığı tüm vücuda yetiyor

Doğadaki şifa kaynağı ürünlerin pekmezi tüketildiğinde tüm vücudu A'dan Z'ye değiştiriyor. Özellikle bazı pekmez türleri için doğal kan yapıcı diyebiliriz. Hem antibiyotik etkisindedir hem de ciğerleri temizleyici görevindedir. İşte 1 kaşığıyla kan depolarını dolduran pekmez türü...
Kan yapıcı pekmezlerin başında andız pekmezi geliyor. Hastalıkların baş düşmanı olan andız pekmezi kandaki hücre yapısını güçlendirerek kansızlık sorununu ortadan kaldırır. Andız pekmezinin faydaları bununla da sınırlı değil. Her gün bir kaşık tükettiğinizde öksürüğün azaldığını göreceksiniz.   ANDIZ PEKMEZİNİN FAYDALARI Kansızlığı önler Andız pekmezi ardıç ağaçlarındaki küçük tohumlardır. Yüzyıllar önce şifası keşfedilen andızdan elde edilen pekmez özellikle balgam ve kuru öksürüğe birebir fayda sağlar. Akciğerlerdeki virüsleri söküp atan andız içeriğinde çok güçlü C vitamini barındırır. Eski çağlarda andız kaynatılıp gut hastalığının gelişmemesi için tüketilirdi. Hücreleri hızla yenileyen andız pekmezi kökleri güçlendirir. Saç dökülmesinden tırnak kırılmasına kadar bir çok fayda sağlar. Vücut içindeki toksinlenmeyi azaltır. İltihabı idrar yoluyla söker atar. Kan dolaşımını düzenleyerek akciğer ve karaciğeri temizleme işlemine destek olur. Kalp ve damar hastalıklarının nüksetmesini önler. Özellikle aile öyküsünde kalp hastası olanların bol bol tüketmesi gereken besinlerin başında gelir. İçerdiği doğal şekerler, andız pekmezini enerji verici bir besin yapar. Özellikle sporcular ve enerjiye ihtiyaç duyan kişiler için iyi bir tercih olabilir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. İçerdiği kalsiyum ve fosfor, kemik sağlığını desteklemeye yardımcı olur. Özellikle çocuklar ve yaşlılar için kemik gelişimi ve korunması açısından önemlidir. Öksürüğe iyi gelir. Andız pekmezi öksürüğü çok iyi gelir. Her gün 1 kaşık yediğinizde gribal enfeksiyonlara karşı doğal antibiyotik etkisi görür. Soğuk algınlığı, öksürük ve bronşit gibi solunum yolu sorunlarına iyi gelir.
Doğadaki şifa kaynağı ürünlerin pekmezi tüketildiğinde tüm vücudu A'dan Z'ye değiştiriyor. Özellikle bazı pekmez türleri için doğal kan yapıcı diyebiliriz. Hem antibiyotik etkisindedir hem de ciğerleri temizleyici görevindedir. İşte 1 kaşığıyla kan depolarını dolduran pekmez türü...

Kan yapıcı pekmezlerin başında andız pekmezi geliyor. Hastalıkların baş düşmanı olan andız pekmezi kandaki hücre yapısını güçlendirerek kansızlık sorununu ortadan kaldırır. Andız pekmezinin faydaları bununla da sınırlı değil. Her gün bir kaşık tükettiğinizde öksürüğün azaldığını göreceksiniz.

 

ANDIZ PEKMEZİNİN FAYDALARI

Kansızlığı önler

Andız pekmezi ardıç ağaçlarındaki küçük tohumlardır. Yüzyıllar önce şifası keşfedilen andızdan elde edilen pekmez özellikle balgam ve kuru öksürüğe birebir fayda sağlar. Akciğerlerdeki virüsleri söküp atan andız içeriğinde çok güçlü C vitamini barındırır.

Eski çağlarda andız kaynatılıp gut hastalığının gelişmemesi için tüketilirdi. Hücreleri hızla yenileyen andız pekmezi kökleri güçlendirir. Saç dökülmesinden tırnak kırılmasına kadar bir çok fayda sağlar.


Vücut içindeki toksinlenmeyi azaltır. İltihabı idrar yoluyla söker atar. Kan dolaşımını düzenleyerek akciğer ve karaciğeri temizleme işlemine destek olur.

Kalp ve damar hastalıklarının nüksetmesini önler. Özellikle aile öyküsünde kalp hastası olanların bol bol tüketmesi gereken besinlerin başında gelir.

İçerdiği doğal şekerler, andız pekmezini enerji verici bir besin yapar. Özellikle sporcular ve enerjiye ihtiyaç duyan kişiler için iyi bir tercih olabilir.

Bağışıklık sistemini güçlendirir.

İçerdiği kalsiyum ve fosfor, kemik sağlığını desteklemeye yardımcı olur. Özellikle çocuklar ve yaşlılar için kemik gelişimi ve korunması açısından önemlidir.

Öksürüğe iyi gelir. Andız pekmezi öksürüğü çok iyi gelir. Her gün 1 kaşık yediğinizde gribal enfeksiyonlara karşı doğal antibiyotik etkisi görür. Soğuk algınlığı, öksürük ve bronşit gibi solunum yolu sorunlarına iyi gelir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.