DEVA İttifakı ve basın iftarda bir araya geldi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.03.2024 - 18:29, Güncelleme: 22.03.2024 - 18:32
 

DEVA İttifakı ve basın iftarda bir araya geldi

DEVA Partisi Belediye Başkan adayı Murat Caymaz, il teşkilatı ve gazeteciler, düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programa Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir’de katılırken Murat Caymaz yaptığı konuşmada kararsız seçmenlerin çok fazla olduğunu ve bu seçmenlerin kararını sandıkta vereceklerini dile getirdi.
Yerel seçimlere 9 gün kala DEVA Partisi ile birlikte ittifaka giden Gelecek Partisi, Demokrat Parti yönetimleri ile gazeteciler düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftara Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, Gelecek Partisi İl Başkanı Vildan Tokaliç, Demokrat Parti İl Başkanı Mithat Ceylan, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş, Başkan vekili Sadullah Ünsal ile parti teşkilatları, gazeteciler katıldı.  İftar programı sonrasında konuşan DEVA Partisi Belediye Başkan adayı Murat Caymaz, kararsız seçmenlerin çokluğunu dile getirerek, “Yoğun bir seçim çalışması temposu içerisindeyiz. Bu süreçte yaptığımız çalışmaları haber yaparak vatandaşlarımıza duyuran siz basın mensuplarına teşekkür ederim. Seçim için gece gündüz sahadayız. Yaptığımız ziyaretlerde kararsız seçmenlerin sayısının çok olduğunu gördük. Biz kimseyi korkutmuyoruz ve özgür bırakıyoruz. Bu seçmenler eğer günün birinde doğruluğa ve dürüstlüğe oy vermeyi ilke haline getirirlerse ülkede çok şey değişmeye başlayacaktır” dedi.   Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir de konuşma yaparak; “Düzce’de güzel bir ittifak örneği yaşanıyor. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gelecek partimizin de destek verdiği Deva Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz’a Düzceliler sahip çıkmalı”diye konuştu.
DEVA Partisi Belediye Başkan adayı Murat Caymaz, il teşkilatı ve gazeteciler, düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programa Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir’de katılırken Murat Caymaz yaptığı konuşmada kararsız seçmenlerin çok fazla olduğunu ve bu seçmenlerin kararını sandıkta vereceklerini dile getirdi.

Yerel seçimlere 9 gün kala DEVA Partisi ile birlikte ittifaka giden Gelecek Partisi, Demokrat Parti yönetimleri ile gazeteciler düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftara Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, Gelecek Partisi İl Başkanı Vildan Tokaliç, Demokrat Parti İl Başkanı Mithat Ceylan, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş, Başkan vekili Sadullah Ünsal ile parti teşkilatları, gazeteciler katıldı.

 İftar programı sonrasında konuşan DEVA Partisi Belediye Başkan adayı Murat Caymaz, kararsız seçmenlerin çokluğunu dile getirerek, “Yoğun bir seçim çalışması temposu içerisindeyiz. Bu süreçte yaptığımız çalışmaları haber yaparak vatandaşlarımıza duyuran siz basın mensuplarına teşekkür ederim. Seçim için gece gündüz sahadayız.

Yaptığımız ziyaretlerde kararsız seçmenlerin sayısının çok olduğunu gördük. Biz kimseyi korkutmuyoruz ve özgür bırakıyoruz. Bu seçmenler eğer günün birinde doğruluğa ve dürüstlüğe oy vermeyi ilke haline getirirlerse ülkede çok şey değişmeye başlayacaktır” dedi. 

 Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir de konuşma yaparak; “Düzce’de güzel bir ittifak örneği yaşanıyor. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gelecek partimizin de destek verdiği Deva Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz’a Düzceliler sahip çıkmalı”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.