**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Destek Mitingine yağmur engeli

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 16.10.2023 - 17:36, Güncelleme: 16.10.2023 - 17:36
 

Destek Mitingine yağmur engeli

Düzce Belediyesi tarafından organize edilen ve STK’larında destek verdiği “Filistin’e destek mitingi” hava şartlarından dolayı ertelendi.
İsrail’in Filistin’e karşı yaptığı saldırılara karşın Filistinlilerin yanında olduğunu ve İsrail’in saldırılarını kınmak için Düzce Belediyesi ve Düzce’de ki STK’ların da destek verdiği Filistin’e destek mitingi olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi. Yağmur yağışının etkili olduğu Düzce’de Meteroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yağışın akşamda devam edeceğinin tahmin edildiği belirtilmişti. Bu tahminin ardından akşam 18.00’de yapılması planlanan miting 17 Ekim(Yarın) 18.00’e ertelendi. Filistin’e destek mitingi 17 Ekim 2023 tarihinde saat 18.00’de Belediye meydanından başlayacak     
Düzce Belediyesi tarafından organize edilen ve STK’larında destek verdiği “Filistin’e destek mitingi” hava şartlarından dolayı ertelendi.

İsrail’in Filistin’e karşı yaptığı saldırılara karşın Filistinlilerin yanında olduğunu ve İsrail’in saldırılarını kınmak için Düzce Belediyesi ve Düzce’de ki STK’ların da destek verdiği Filistin’e destek mitingi olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi. Yağmur yağışının etkili olduğu Düzce’de Meteroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yağışın akşamda devam edeceğinin tahmin edildiği belirtilmişti. Bu tahminin ardından akşam 18.00’de yapılması planlanan miting 17 Ekim(Yarın) 18.00’e ertelendi.

Filistin’e destek mitingi 17 Ekim 2023 tarihinde saat 18.00’de Belediye meydanından başlayacak   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.